Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 252K

grdlsv57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
3
Bu cupid geliştiricisi neden hala paylaşmadı yada hazırlamadı bu hyperos3 ü. Nerde bu millet. Adalı madalı bir hyperos yapsa da bir baksak.

grdlsv57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
3
yorumlarına baktım pek iç açıcı değildi. Şu önümüzdeki 9 gün buralarda olamayacağım telefon çok ihtiyaç olacak ondan bulaşmakta istemedim açıkçası. HyperIsland tarzı bir modül bakıyorum şimdi. telefona biraz değişiklik katayım istiyorum. rom işleri de aslında zaman geçirmek için. yoksa şuan ki zkos baya kullanışlı.

Lucas.Rintaro56

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
yorumlarına baktım pek iç açıcı değildi. Şu önümüzdeki 9 gün buralarda olamayacağım telefon çok ihtiyaç olacak ondan bulaşmakta istemedim açıkçası. HyperIsland tarzı bir modül bakıyorum şimdi. telefona biraz değişiklik katayım istiyorum. rom işleri de aslında zaman geçirmek için. yoksa şuan ki zkos baya kullanışlı.
Ada bildirimleri hoş görünüyor ama kullandıkça çokta kullanışlı olmadığını görüyorsun :)

grdlsv57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
3
Dynamic spot indirdim pro olmayınca çoğu özellik açık değil kırılmışların da bulunca sıkıntılı olur diye kurmak istemedim açıkçası gereksiz gibi duruyor ama turboos rom kurduğumda onda vardı çok da güzel ve kullanışlı idi öyle bir şey olsa iyi olur aslında modül şeklinde

ahmetcan1237

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
3
Bu cupid geliştiricisi neden hala paylaşmadı yada hazırlamadı bu hyperos3 ü. Nerde bu millet. Adalı madalı bir hyperos yapsa da bir baksak.
Geliştirici keşke ilk başta ilk hyper os 3 için keşke onu çıkarsaydı o çıkardığı romda buglarla dolu...

Ekli dosyalar

• 1783187412045.png
    1783187412045.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 10

xcosby

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
11
Ben geçen yazdım telegramdan proje durduruldu mu diye, görüldü attı cevap bile vermedi.

Son düzenleme:

teknoberk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Note 10 Pro için Project Matrixx kullanıyorum ama değiştirme gibi bir niyetim var bu aralar bu yüzden sizler Şu anda güncel olarak hangi AOSP romlarını önerirsiniz aktif ve uzun süredir kullandığınız Aosp romları nelerdir ?

Lucas.Rintaro56

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Note 10 Pro için Project Matrixx kullanıyorum ama değiştirme gibi bir niyetim var bu aralar bu yüzden sizler Şu anda güncel olarak hangi AOSP romlarını önerirsiniz aktif ve uzun süredir kullandığınız Aosp romları nelerdir ?
Hocam çoğunluk infinity ya da crdroid kullanıyor. Eğer özelleştirme önemli değil stabil olsun dersen lineageos derim kesinlikle.
Bol özelleştirme istiyorsan infinity ya da lunaris olabilir.

Üst Alt