- Adım
- serkan
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 5
pixelos yükleyin hem hızlı hemde pil güzel gidiyor
MizuOS'u deneseydin hocamBu cupid geliştiricisi neden hala paylaşmadı yada hazırlamadı bu hyperos3 ü. Nerde bu millet. Adalı madalı bir hyperos yapsa da bir baksak.
Ada bildirimleri hoş görünüyor ama kullandıkça çokta kullanışlı olmadığını görüyorsunyorumlarına baktım pek iç açıcı değildi. Şu önümüzdeki 9 gün buralarda olamayacağım telefon çok ihtiyaç olacak ondan bulaşmakta istemedim açıkçası. HyperIsland tarzı bir modül bakıyorum şimdi. telefona biraz değişiklik katayım istiyorum. rom işleri de aslında zaman geçirmek için. yoksa şuan ki zkos baya kullanışlı.
Geliştirici keşke ilk başta ilk hyper os 3 için keşke onu çıkarsaydı o çıkardığı romda buglarla dolu...Bu cupid geliştiricisi neden hala paylaşmadı yada hazırlamadı bu hyperos3 ü. Nerde bu millet. Adalı madalı bir hyperos yapsa da bir baksak.
Hocam çoğunluk infinity ya da crdroid kullanıyor. Eğer özelleştirme önemli değil stabil olsun dersen lineageos derim kesinlikle.Note 10 Pro için Project Matrixx kullanıyorum ama değiştirme gibi bir niyetim var bu aralar bu yüzden sizler Şu anda güncel olarak hangi AOSP romlarını önerirsiniz aktif ve uzun süredir kullandığınız Aosp romları nelerdir ?