Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 240K
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
3
Sizin note10 pro olduğu için orangefox veya twrp ile yüklenebilir. Ama benim gibi fakirlerin ki pro max olduğundan bat dosyasındaki sweet yazan yerleri sweetin yapmamız gerektiğinden mecbur bilgisayar lazım.
çözüm basitki hocam gidiyorsunuz bitane note 10 pro anakart çözüyorsunuz :D sonra onu montajladıkdan sonrası basit artık sizde bizim gibi yüklersiniz :)

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Sizin note10 pro olduğu için orangefox veya twrp ile yüklenebilir. Ama benim gibi fakirlerin ki pro max olduğundan bat dosyasındaki sweet yazan yerleri sweetin yapmamız gerektiğinden mecbur bilgisayar lazım.
orangefox ile yüklemek için Updater-script dosyasındaki sweet kısmını düzeltmen yeter hocam.
Kodun en başında olur

grdlsv26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Daha önce de aslında sormuştum. Zip dosyasını 7z ile ayıklasam sonra bat dosyasındaki -in eklesem sweetin olsa yine ziplesem olur mu diye. Cvp alamayınca denemiştim ve olmamıştı. Orangefox hata vermişti. Geliştiriciler neyle sıkıştırıp zip yapıyor bilmiyorum ama zaten çıkarıp geri sıkıştıracaksam aslında pek fark kalmıyor.

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Daha önce de aslında sormuştum. Zip dosyasını 7z ile ayıklasam sonra bat dosyasındaki -in eklesem sweetin olsa yine ziplesem olur mu diye. Cvp alamayınca denemiştim ve olmamıştı. Orangefox hata vermişti. Geliştiriciler neyle sıkıştırıp zip yapıyor bilmiyorum ama zaten çıkarıp geri sıkıştıracaksam aslında pek fark kalmıyor.
MT manager ile denedin mi hocam

grdlsv26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
MT manager ile denedin mi hocam
sanırım telefon üzerinden yapmamı söylüyorsun. denemedim. Zaten artık vakitte yok. Bu ara benim işler karışık. şuan sizin paylaştığınız sürümdeyim. Bir sıkıntı olursa öyle denerim. ama aklımda olsun denerim. Ben zaten rom ları genelde bilgisayardan indiriyorum. Öyle deniyorum. Elektrik gitse gümlerim ama şükür daha başıma hiç gelmedi. OTG kablo aldım sırf bu iş için usb ye atıp oradan kurarım diye ama dediğim gibi 7z ile açıp sıkıştırdığımdan olmamıştı. Bir ara dener yazarım.

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
sanırım telefon üzerinden yapmamı söylüyorsun. denemedim. Zaten artık vakitte yok. Bu ara benim işler karışık. şuan sizin paylaştığınız sürümdeyim. Bir sıkıntı olursa öyle denerim. ama aklımda olsun denerim. Ben zaten rom ları genelde bilgisayardan indiriyorum. Öyle deniyorum. Elektrik gitse gümlerim ama şükür daha başıma hiç gelmedi. OTG kablo aldım sırf bu iş için usb ye atıp oradan kurarım diye ama dediğim gibi 7z ile açıp sıkıştırdığımdan olmamıştı. Bir ara dener yazarım.
Aslında hafıza kartı alsan işini görür hocam :)
Ben hiç bilgisayar kullanmıyorum. Telefon üzerinden oluyor hepsi.

Üst Alt