Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 238K
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Yeni sürüm bir öncekine göre benim telefonda kasma yaptı. Temiz kurulumda twrp den USB ve card hariç herşeyi silmem mi lazım. Önbellek hafıza vs. Ben sweetin olduğu için mecbur bilgisayardan kuruyorum. Aslında rar dan çıkarıp temiz kurulum için bat dosyasında sweet yazan yerleri sweetin yapıp tekrar rar yapsam olur mu. Geliştirici farklı şekil de mi sıkıştırma yapıyor. Bilginiz var mı? Bir de ben özelleştirme falan göremedim hatta çıkarılan bir yer var.
ben kurdum en son atılanı kişiselleştirmeler gitmiş diyebilirim wifi iconları vs direk update olarak yükledim onlar gitmişti birşeyde farketmedi bende tabi gene aynı miui 14

Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Rom kendi kendine bozuluyor zaten arada bi fotograftlar uygulaması çöktü diye hata veriyor ve anında kayboluyor bilerek yapılmış birşey diye düşünüyorum diğer uygulamalarda böyle çoğu uygulama kendi kendine çöküyor müsait bir zamanda cupid roma geri dönmek lazım normal eu romda olmayan hataları nasıl yapmışlarsa artık.

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
Arkadaşlar infinity x rom kurdum telefona bu zaman kadar en stabil aosp gibi ancak crdroid ile infinity arasında kaldım. Tek sorunum da kamerada eis çalışmıyor. Bir de leica camera yok. Leica kamerayı nasil yükleyebilirim. Leica kamera ve eis için crdroid e mi döneyim yoksa.

Lucas.Rintaro24

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Rom kendi kendine bozuluyor zaten arada bi fotograftlar uygulaması çöktü diye hata veriyor ve anında kayboluyor bilerek yapılmış birşey diye düşünüyorum diğer uygulamalarda böyle çoğu uygulama kendi kendine çöküyor müsait bir zamanda cupid roma geri dönmek lazım normal eu romda olmayan hataları nasıl yapmışlarsa artık.
Hangi sürüm yüklü hocam? Bu sorunlar bende yok. 260528 sürüm yüklü

Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2

grdlsv24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Aynen bu sürüm sorunlu. Hatta Lucas ın yayımladığı- paylaştığı sürümde sorunlu. Bir önceki daha kullanışlı idi. Ben ona döneceğim ama artık bir kaç gün sonra. Sürekli takılmalar mevcut. Bu kurulum ile de alakalı olabilir. Ama ben mecbur bilgisayardan kuruyorum.

Lucas.Rintaro24

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Aynen bu sürüm sorunlu. Hatta Lucas ın yayımladığı- paylaştığı sürümde sorunlu. Bir önceki daha kullanışlı idi. Ben ona döneceğim ama artık bir kaç gün sonra. Sürekli takılmalar mevcut. Bu kurulum ile de alakalı olabilir. Ama ben mecbur bilgisayardan kuruyorum.
Benim paylaştığım ilk çıkan sürüm hocam :) Daha eskisi yok diye biliyorum :)

Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Ya cupid e geri dönüceğim yada aynı geliştiricinin hyper os 3 versiyonuna hyper os 3 de kamera gibi buglar var dı kamera çözülüyorda diğer buğlar çözülmüyordu muhtelemen cupid e dönerim geri bende ama çok üşendirici

Soner772

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
ZKOS gibi MOD ROMLAR stabil değildir,mod romlar yüklemeyin,saf aosp romlar kurup kullanın

Lucas.Rintaro24

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
ZKOS gibi MOD ROMLAR stabil değildir,mod romlar yüklemeyin,saf aosp romlar kurup kullanın
Yanlış bir düşünce hocam. Modlar stabil eklendiyse sorun olmuyor. AOSP romlarda bile ne kadar çok özelleştirme varsa rom o kadar sorun çıkarıyor ya da kasma/lag vs yapıyor. Lineage ile crdroid yükleyin aradaki farkı görürsünüz hemen.