Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 210K

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Cupid xiaomi 12 base marble da poco f5 base hocam portlanan cihazlar yani, ben cupidi daha çok beğendiğimden onu önerdim;)
Hocam güncelleme olayı nasıl oluyor bilginiz varmı? romu direk flashlayıp gene verileri falanmı silmiyoruz nasıl oluyor.

sentinelPRİME

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam güncelleme olayı nasıl oluyor bilginiz varmı? romu direk flashlayıp gene verileri falanmı silmiyoruz nasıl oluyor.
Hocam güncelleme kısmını kendiniz yapabiliyorsunuz eğer ayni romun bir üst versiyonu çıkmış ise format yapmadan romu flashlayarak veriler gitmeden guncelleyebiliyorsunuz ama onemli nokta romun üst sürümü ve ayni base olmasi gerekli diye biliyorumnod~~

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
37
Crdroid rom 16 da ekran basınca sanki basılı tutmuştum gibi bastığım uygulama açılmıyor ama uygulamanın seçenekleri çıkıyor. Böyle bi hatayla karşılasan varmı yoksa romda eksik bişeyler mi var

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Crdroid rom 16 da ekran basınca sanki basılı tutmuştum gibi bastığım uygulama açılmıyor ama uygulamanın seçenekleri çıkıyor. Böyle bi hatayla karşılasan varmı yoksa romda eksik bişeyler mi var

bu sorunu bazı romlarda yaşamıştım muhtemelen yine crdroiddi. kronik gibi bir şey kernel değişmeyi deneyin yoksa yapacak bir şey yok

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24

Crdroid'in kronik sorunu maalesef. Bazen yapabiliyor :)

turkishknight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
telefona uzun zaman önce aosp romları kurup denediğim yavaş şarj oluyordu. o sorunu çözdüler mi ?

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
telefona uzun zaman önce aosp romları kurup denediğim yavaş şarj oluyordu. o sorunu çözdüler mi ?
artık her kernel ve rom hızlı şarj ediyor neredeyse. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocam

sentinelPRİME

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1

Launcher sorunu hocam crdroidin launcheri bana göre hem laglıydı hemde sorunluydu keske duzeltseler crdroid sevdigim romlardan birisiwasntme~~

Üst Alt