- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Vantom ve kendi kerneli ama spiteful da yapmadıHangi kernel vardı hocam?![]()
Vantom ve kendi kerneli ama spiteful da yapmadıHangi kernel vardı hocam?![]()
Cupid xiaomi 12 base marble da poco f5 base hocam portlanan cihazlar yani, ben cupidi daha çok beğendiğimden onu önerdimCupid mi Marble mi daha iyi fark ne ?
Hocam güncelleme olayı nasıl oluyor bilginiz varmı? romu direk flashlayıp gene verileri falanmı silmiyoruz nasıl oluyor.Cupid xiaomi 12 base marble da poco f5 base hocam portlanan cihazlar yani, ben cupidi daha çok beğendiğimden onu önerdim![]()
Hocam güncelleme kısmını kendiniz yapabiliyorsunuz eğer ayni romun bir üst versiyonu çıkmış ise format yapmadan romu flashlayarak veriler gitmeden guncelleyebiliyorsunuz ama onemli nokta romun üst sürümü ve ayni base olmasi gerekli diye biliyorumHocam güncelleme olayı nasıl oluyor bilginiz varmı? romu direk flashlayıp gene verileri falanmı silmiyoruz nasıl oluyor.
bu sorunu bazı romlarda yaşamıştım muhtemelen yine crdroiddi. kronik gibi bir şey kernel değişmeyi deneyin yoksa yapacak bir şey yokCrdroid rom 16 da ekran basınca sanki basılı tutmuştum gibi bastığım uygulama açılmıyor ama uygulamanın seçenekleri çıkıyor. Böyle bi hatayla karşılasan varmı yoksa romda eksik bişeyler mi var
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Crdroid'in kronik sorunu maalesef. Bazen yapabiliyorCrdroid rom 16 da ekran basınca sanki basılı tutmuştum gibi bastığım uygulama açılmıyor ama uygulamanın seçenekleri çıkıyor. Böyle bi hatayla karşılasan varmı yoksa romda eksik bişeyler mi var
artık her kernel ve rom hızlı şarj ediyor neredeyse. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocamtelefona uzun zaman önce aosp romları kurup denediğim yavaş şarj oluyordu. o sorunu çözdüler mi ?
Launcher sorunu hocam crdroidin launcheri bana göre hem laglıydı hemde sorunluydu keske duzeltseler crdroid sevdigim romlardan birisiCrdroid rom 16 da ekran basınca sanki basılı tutmuştum gibi bastığım uygulama açılmıyor ama uygulamanın seçenekleri çıkıyor. Böyle bi hatayla karşılasan varmı yoksa romda eksik bişeyler mi var