Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 184K

sentinelPRİME

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Harmless de vardır yoksa drive a yüklesin sende paylaş bende bulamıyorum,😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben vakifbank dan kurtulduğum için sorun kalmadı.
O roma az biraz özelleştirme olsa güzel olacak ama
Hocam harmlessin eski cloudunda vardı sanırım silinmiş ama telegrama yüklü şekilde dosyasını buldum sanırım istediğiniz zaman mirror yapabilirim hızlıca linkler çok uzun durmuyor 2-3 güne gidiyor belki kendi drive'ima yüklerim:D
Maalesef yok hocam. Bu saatten sonra A13 sarmaz zaten :D

Evet maalesef özelleştirme çok sıkıntılı.
hocam siz benden hızlı alıştınız a16 ya :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam harmlessin eski cloudunda vardı sanırım silinmiş ama telegrama yüklü şekilde dosyasını buldum sanırım istediğiniz zaman mirror yapabilirim hızlıca linkler çok uzun durmuyor 2-3 güne gidiyor belki kendi drive'ima yüklerim:D

Teşekkür ederim. Sana paylaştıklarını gördüm ordan indirdim bende

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23

Hocam her yeni çıkan romlardaki değişiklikleri görünce denemek istiyorum nedense :) Böyle olunca bir süre sonra alışıyor insan :)

Yeni çıkan romlar oldukça stabil, bunun da etkisi vardır belki.

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Megaos un hyperos 3 ü denedin mi Lucas. Bir de romun tamamını yedekleyemiyor muyuz. Yani bir romu kurduk beğenmedik. Eski romun ne varsa her şeyi ile geri yükleyemez miyiz. Twrp de olmadı. Orange de oluyor ama 20 GB ye yakın çıkıyor ama yedeklemeyi geri yüklemek istediğimde hata verdi. Alternatif ya da bu programlarla ilgili öneriniz var mı

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Megaos un hyperos 3 ü denedin mi Lucas. Bir de romun tamamını yedekleyemiyor muyuz. Yani bir romu kurduk beğenmedik. Eski romun ne varsa her şeyi ile geri yükleyemez miyiz. Twrp de olmadı. Orange de oluyor ama 20 GB ye yakın çıkıyor ama yedeklemeyi geri yüklemek istediğimde hata verdi. Alternatif ya da bu programlarla ilgili öneriniz var mı
29 Aralık'ta çıkanı denedim hocam. CN olduğu için hızlı. Türkçe yok modül ile yapmak lazım ama yüklemedim ben :) Leica 6 vardı. Bir kaç saat denedim sonra PixelOS 16.1'e geçtim :) Denemek istersen bence performans olarak iyi. Kasma vs yok ama AOSP gibi ultra hızlı hissettirmiyor :D

Yedekleme olarak Data Backup uygulamasını kullanıyorum ben. Çoğu uygulamayı verileriyle beraber yedekliyor. Recovery üzerinden data yedekleme çoktandır bitti sayılır :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
29 Aralık'ta çıkanı denedim hocam. CN olduğu için hızlı. Türkçe yok modül ile yapmak lazım ama yüklemedim ben :) Leica 6 vardı. Bir kaç saat denedim sonra PixelOS 16.1'e geçtim :) Denemek istersen bence performans olarak iyi. Kasma vs yok ama AOSP gibi ultra hızlı hissettirmiyor :D

Yedekleme olarak Data Backup uygulamasını kullanıyorum ben. Çoğu uygulamayı verileriyle beraber yedekliyor. Recovery üzerinden data yedekleme çoktandır bitti sayılır :)
Pixelos nasıl?

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Miui'da uygulamalar arka planda ben kapatmadığım sürece kapanmazken aosp'de kapanıyor deneme amaçlı bi dizi açıyorum tarayıcıdan biraz takılıp tarayıcıya geri dönünce sayfayı yeniden yüklüyor miui da bu yok ve bu durum beni yordu bu problemin olmadığı aosp rom tavsiye edebilirmisiniz ? Miui cok yorucu geliyor artık

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Son düzenleme: