Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 143K

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
35
Birde ben deneyeyim bakalım indiriyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de geçmedi yukarda yazdığım gibi sizin keyler sağlam muhtemelen o yüzden play integrity de geçiyor. Bizimkiler silinmiş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Yedekten geri yükleme var mı? Otomatik kendisi menü düzenini yüklüyor mu öyleyse nasıl yapılıyor ben göremedim.

Hocam ben şahsen yedekleme vb. yapmadığım için ve temiz kurulum yaptığım için net bir bilgiye sahip değilim. Google üzerinden Yedekleme ve Geri yükleme aktif olarak çalışıyor. Ayrıca kurulum ekranında da aynı şekilde geri yükleme özelliği mevcut. Cihazı kurarken Size geri yükleme yapılsın mı farklı bir cihazdan mı kopyalama veya yükleme yapıyorsunuz diye soruyor. Ayrıca Project Matrixx'in 11.90 sürümünü dün itibariyle yükledim. Rootsuz ve hiç bir ayar yapılmadan Play İntegrity Api Check 3 yeşil alabiliyorsunuz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Lucas.Rintaro, joker80, grdlsv, sentinelPRİME

Sizleri etiketlediğim için kusura bakmayın. Önemli bir sorum olacak sizlere

5-6 Aylığına Sweet cihazını kullanmam gerektiği için Project Matrixx kullanmak istiyorum. Şu anda en son sürüm 11.70 lakin kerneli Ksu desteklemiyor. Bu sebepten ötürü bende Magisk yükledim. İlk aşamada Api Check'te 3 yeşil sonuç verdi bir kaç yeniden başlatmadan sonra 3 yeşil gitti yerine 3 kırmızı geldi ve hiç bir şekilde Enpara uygulaması için Magisk'i gizleyemedim. NoHello ve SafetyNet kurmama rağmen Enpara uygulaması açılmıyor ve Api Check kırmızı yanıt veriyor.

Şimdi sizlere olan sorun şu Project Matrixx 11.70 için Kernel mi yüklemeliyim (önerebileceğiniz) veya 11.60 alt sürümünü yükleyip içerisinde hazır gelen Ventom kernel ile mi kullanmalıyım ?

17 Ultra tanıtılana kadar veya 17 ultra alana kadar tek çare Sweet :)

Şimdiden cevaplarıız için teşekkür ederim.
Hocam kusura bakmayın 1 hafta foruma girmeyince görmemişim matrixx gayet iyi rom sanırım 3 yeşil magiskten dolayı gitmiş olabilir ben şuan 11.9.0 versiyonunu kullanıyorum şuan sizde onu kullanıyorsunuz sanırım 2-3 kernel denedim uhqqow kernelin en son versiyonunu kullanıyorum şuanda sukisu-ultra ile integrity checker uygulamasında hala 3 yeşil gösteriyor herhangi modül flashlamadim a15 romlarında kullandığım ksu destekli iyi bir vantom kernel var hocam bunu test edebilirsiniz

ksunext :

sukisu-ultra :

linkler hızlı silinebilir hocam isterseniz dosyayı tutun sdcardiniz ya da otgniz var ise

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Hocam kusura bakmayın 1 hafta foruma girmeyince görmemişim matrixx gayet iyi rom sanırım 3 yeşil magiskten dolayı gitmiş olabilir ben şuan 11.9.0 versiyonunu kullanıyorum şuan sizde onu kullanıyorsunuz sanırım 2-3 kernel denedim uhqqow kernelin en son versiyonunu kullanıyorum şuanda sukisu-ultra ile integrity checker uygulamasında hala 3 yeşil gösteriyor herhangi modül flashlamadim a15 romlarında kullandığım ksu destekli iyi bir vantom kernel var hocam bunu test edebilirsiniz

ksunext :

sukisu-ultra :

linkler hızlı silinebilir hocam isterseniz dosyayı tutun sdcardiniz ya da otgniz var ise
Cevabınız için teşekkür ederim. Project Matrixx 11.9 kurdum orjinal vantom kerneli ile kullanıyorum. Root yapmadım. Kendi kendine 3 yeşil gösteriyor uzun bir süre kullanırım artık

Üst Alt