Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 147K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Değerli arkadaşlar, hayırlı cumalar. Ben o romu buldum. Tek eksik telefonu otomatik kayıt yapmıyor. Manuel yapmak isterseniz de karşı tarafa bir bildirimde bulunmuyor.Buyrun Rom ve Özellikleri;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

#HyperOS #EU #T #Port #Sweet #Sweetin HyperOS - OS - Port | Android 13 Güncellendi: 20/07/‘25 - @nazmussaqibsayed

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HyperOS Tarafından - OS - Android 13
Lite sürüm:
Stok deneyim için - Sweet_k6a için tarafından en son HyperOS - OS tabanlı - R/W derlemesi
- Rom çoklu dil desteği - Haziran 2025 güvenlik güncellemesi
- Strix Revived (KSU) - Yönetici bağlantısı
- imza doğrulaması devre dışı bırakıldı ve çekirdek yama işlevselliği eklendi
- Play Integrity başarısız olursa en son modül APK'sını yükleyin veya bu yöntemi kullanın
- sınırsız Google fotoğraf yedeklemesi
- NFC ve kamera tonu düzeltildi
- Leica Kamera 4.9
- Zil sesi değişikliği sorununu önlemek için AB yerine Küresel tema uygulaması
- ek mod yok
Genişletilmiş sürüm: gerekli tüm modları içerir
- lite sürümdeki her şeyi içerir
- tüm uygulamalarda maksimum fps
- güvenli bayrak seçeneği
- tüm sistem uyarıları ve diğer bildirimler için Dinamik Ada uyarı türü
- tema yöneticisi mod (zil sesini değiştirmek isterseniz Küresel tema uygulamasını yükleyin)
- uygulama kasası mod - Kontrol merkezi mod
- Güncellenmiş Güvenlik merkezi mod
- yeniden tasarlanmış güncellenmiş Viper4Android
- Monet renk seçici - vb...

LİTE -
-

Telegram gruplarındaki neredeyse aosp vs hariç port romları denedim. Luffy hariç hepside takılma yaşanıyor ve geneli çin tabanlı. T.R.M. en son romunu kurdum dün attılar o da takılıyor ve geliştirme yok. Luffy de de geliştirme yok. Sadece hyperos işte.Bu rom çok hızlı ve güzel denenebilir. Tüm sorumluluk sizde unutmayın. Ben fastboottan kurdum. Siz isterseniz twrp ve orangefoxtan da kurabilirsiniz.
Hatası extended de zil sesi değiştirmek için modlu tema apk yi değiştirmek durumunda olmak

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Bu romu telegramdaki kanalında gördüm. Ama sırf • BASE SWEETK6A yazdığı için denemedim. Bir ara bu şekilde belirtilen bir rom kurmuştum. Telefon brick olmuştu. Benim telefon note 10 pro max (hindistan) burada bildirilen • BASE SWEETK6A acaba diğer sweetin mi bilmiyorum. Risk almak istememiştim. Benim paylaşımımda da yazıyor bu kod ama yapan kişi sadece note 10 pro/max için rom yaptığından şüphe duymamıştım. Şuan ki rom çok iyi emin olabilirsek note 10 pro ve pro max için olduğuna LUFFY 'nin rom da güzeldir eminim. Bir ara başka bir romu kurmuştum. Daha kurarken süper hızlıydı.
Sweetin olan sizin model hocam yani Note 10 Pro Max,
Sweet6ka olan Note 12 Pro modeli.

Üst Alt