Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 148K

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
sağolun hocam bu sürüm yerine yine tr serisinin son sürümünü kurmuştum baya iyiydi ama nedense port hos romlarda rahat edemiyorum dreamui geçtim aosp kullanasım da var bakcam duruma göre :D

Jordilop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gerek Yok
Cihazım
Sweet
Meslek
Yok
Konular
3
sağolun hocam bu sürüm yerine yine tr serisinin son sürümünü kurmuştum baya iyiydi ama nedense port hos romlarda rahat edemiyorum dreamui geçtim aosp kullanasım da var bakcam duruma göre :D
rica ederim nedemek hocam elinde CharlieOS v14.0.9 Debloated sürümü olan varsa bende onu rica edeyim :) 2 günde bir rom değişiyorum güzel bir rom denk gelmedi daha aospye de bir türlü ısınamadım

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
İnfinity 3.3 iyidir

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
rica ederim nedemek hocam elinde CharlieOS v14.0.9 Debloated sürümü olan varsa bende onu rica edeyim :) 2 günde bir rom değişiyorum güzel bir rom denk gelmedi daha aospye de bir türlü ısınamadım
buyur hocam devuploads varmış pek sevilmez ama diğer linkler ölüymüş maalesef :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnfinity 3.3 iyidir
daha hiç a16 denemedim hocam aklımda dursun bu. tg kanalına yeniletde derpfest a13 atılmış biliyorsun old takılıyorum genelde onu denemeyi düşünüyorum haha--

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam MIUI Dialer varsa ses kaydı da vardır aslında.
Bilemedim hocam denemediğim için birşey söyleyemiyorum :D

daha hiç a16 denemedim hocam aklımda dursun bu. tg kanalına yeniletde derpfest a13 atılmış biliyorsun old takılıyorum genelde onu denemeyi düşünüyorum haha--
Benim telefon çöp oldu herhalde artık hiçbir romda batarya düzgün gitmiyor 2 günde bir rom değiştiriyorum geçen bir günde 4 rom denemiştim şuan aklımda herhangi bir rom yok ya derpfest deneyeceğim ya da pixelos, pixelage döneceğim geri lalala~~

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Hocam MIUI Dialer varsa ses kaydı da vardır aslında.
valla her yerine baktım kayıt seceneği yoktu. Bir de kurmak isteyen olursa benim verdiğim rom da dışarıdan apk kurulumu da olmuyoır. baya uğraştım olmadı. ne güzel bulduk derken gene bir şeyler gıdıklıyor. pazar sabahı işten geldik oturduk başına. bakalım bulacaz inşallah iyi bir rom.

Bilemedim hocam denemediğim için birşey söyleyemiyorum :D

Benim telefon çöp oldu herhalde artık hiçbir romda batarya düzgün gitmiyor 2 günde bir rom değiştiriyorum geçen bir günde 4 rom denemiştim şuan aklımda herhangi bir rom yok ya derpfest deneyeceğim ya da pixelos, pixelage döneceğim geri lalala~~
bataryanız ölmediyse şayet kesinlikle kernelden.

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
mrb gene duramadım HyperOS - OS2.0.201.0 - Port | Android 15 kurdum. Biraz şans verilirse iyi. Şöyle bir sorum var. Bu versiyonda Stock 5.1 camera kurulu. bu miui mi? Leica kursam bir şekilde fark eder mi sizce.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
valla her yerine baktım kayıt seceneği yoktu. Bir de kurmak isteyen olursa benim verdiğim rom da dışarıdan apk kurulumu da olmuyoır. baya uğraştım olmadı. ne güzel bulduk derken gene bir şeyler gıdıklıyor. pazar sabahı işten geldik oturduk başına. bakalım bulacaz inşallah iyi bir rom.

bataryanız ölmediyse şayet kesinlikle kernelden.
Hangi recovery ile yüklemiştin hocam? Orangefox ile yükleyince bu sorun oluyor bazen. TWRP öneriyorlar genelde. Önerilen recovery varsa onunla yüklemek lazım

Üst Alt