Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 137K

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
zelo-oss-sweet-151123-1827
AGNI-MIUI-20241124-060718
AGNI732
Spetiful
Interstellar
bunların hiç biri çalışmadı.
Zelo da telefon açılıyor ama resmen takılıyor. Anlamadım gitti. Luffy nin hyperos romuna mı geçsem. Sırf telefon arama kayıtları için endonezya kurduk. Kernel bulamıyorum.

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
zelo-oss-sweet-151123-1827
AGNI-MIUI-20241124-060718
AGNI732
Spetiful
Interstellar
bunların hiç biri çalışmadı.
Zelo da telefon açılıyor ama resmen takılıyor. Anlamadım gitti. Luffy nin hyperos romuna mı geçsem. Sırf telefon arama kayıtları için endonezya kurduk. Kernel bulamıyorum.
hocam isterseniz fastboot global rom kurup cihazı iyice temizleyin kernellerin çalışmaması garip ya da yanlış sürümlerini kuruyorsunuz üzerinde miui/hos şeklinde belirtmesi gerekiyor

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam isterseniz fastboot global rom kurup cihazı iyice temizleyin kernellerin çalışmaması garip ya da yanlış sürümlerini kuruyorsunuz üzerinde miui/hos şeklinde belirtmesi gerekiyor
bana da yanlış sürümden olabilir gibi geldi nadiren çalışmadığı olabilir ama bu kadar fazla olması normal değil

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Los pulkit in bu sürümü elinde olan var mı ya da başka bir linki? Kendi linki çalışmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251004-101856.png
    Screenshot_20251004-101856.png
    581,6 KB · Görüntüleme: 4

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Olay şu ki telefon hindistan olduğundan Pro max (sweetin) yani hindistan sürümü dışındaki kurulumlarda telefon döngüye giriyor. Daha önce Global 14.0.9 hibrit romu kurduğumda da açılmamıştı ve Aghisna kernel ile açmıştım. Endonezya romu miui olduğundan telegram grupları, xda, vs sitelerdeki kernelleri bulup yüklüyorum ancak kerneller olmadığından telefon döngüye girip recovery e giriyor. Anlamadım neden.

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Bu soruma ek olarak neden kernel kurmak zorundayım? rom lar sweet cihazlar için yapılıyor benim cihaz sweetin bu sebeple mi? bir de bazı portlu romlarda kernel kurma zorunluluğu olmuyor, bunu yapanlar nasıl ayarlıyor ki sorun yaşanmıyor. Telefon Endonezya roma geçtikten sonra şarj almama sorunu ortaya çıktı. Ben şuanki mecburiyetten kullandığın kernele buluyorum. Exsonic kernele. Daha bugün strix intesstaller kerneli tekrar denedim. 03102025 tarihli güncel olanı telefona twrp den kurdum wipe dalvik sil rebbot ekran öylece kaldı. 10 dk bekledim sonuç olumsuz. İyice can sıkmaya başladı.

Üst Alt