Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 143K

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Txt dekini ekleyip make it sus yapacaksın sonra ksu dan susfs yi play tuşuna basacaksın sonra reboot et o path kısmındaki sayılar böyle olmalı
Yapıyorum ama o sayılar aynı kalıyor maalesef :(

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Merhaba. Bu sefer bir sorunla geldim. Halen note 10 pro max cihazımda Endonezya 14.0.02 romu kullanıyorum. Kernel olarakta Exsonic 20230920 kullanıyorum. Aslında bir sorun yok gibi ama telefon şarj almamaya başladı. Önceden aghısna, tobrut falan kullanmıştım ve böyle bir sorun yoktu. Yine bu kernelleri deniyorum ama telefon döngüye giriyor ve sürekli recovery ekranına atıyor. Android 13 uyumlu kernel alternatifleri arıyorum. Telegram kanallarında da var bulursun diyebilirsiniz ama orada olanlar Android 11-12-1-14-15 adam yazmışta yazmış ama kesinlikle çalışmıyor.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Merhaba. Bu sefer bir sorunla geldim. Halen note 10 pro max cihazımda Endonezya 14.0.02 romu kullanıyorum. Kernel olarakta Exsonic 20230920 kullanıyorum. Aslında bir sorun yok gibi ama telefon şarj almamaya başladı. Önceden aghısna, tobrut falan kullanmıştım ve böyle bir sorun yoktu. Yine bu kernelleri deniyorum ama telefon döngüye giriyor ve sürekli recovery ekranına atıyor. Android 13 uyumlu kernel alternatifleri arıyorum. Telegram kanallarında da var bulursun diyebilirsiniz ama orada olanlar Android 11-12-1-14-15 adam yazmışta yazmış ama kesinlikle çalışmıyor.
Acaba şarj yerinizde sorun olabilir mi?

Buradaki uygun kerneli deneyin

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Şarj yerinde olsa hiç almaz. Bazen alıp bazen almaması yazılımsal gibi. Üstelik bu sorunu test etmek için rom değiştirdim. Diğer romda hiç sorun çıkmadı. Sanırım yazılımsal. Teyşekkürler deyiromu şimdi. Bu kernelleri toplu bulabileceğimiz bir yer yok mu. Performans, pil, vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linkteki kernel aosp için benim rom miui. sistemim kısıtlı olduğundan bilgisayardan linki açamıyorum. telefondan da bulamadım. miui olur mu bu

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Şarj yerinde olsa hiç almaz. Bazen alıp bazen almaması yazılımsal gibi. Üstelik bu sorunu test etmek için rom değiştirdim. Diğer romda hiç sorun çıkmadı. Sanırım yazılımsal. Teyşekkürler deyiromu şimdi. Bu kernelleri toplu bulabileceğimiz bir yer yok mu. Performans, pil, vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linkteki kernel aosp için benim rom miui. sistemim kısıtlı olduğundan bilgisayardan linki açamıyorum. telefondan da bulamadım. miui olur mu bu

MIUI versiyon var. Güzel bir kernel. A12 romda kullanıyorum

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Kurarken Select Rooting Solution
Kernelsu
None
ve bir seçenek daha var. bunlara olumsuz mu yanıt vermeli. yoksa kernelsu kurulumu ve diğer seçeneğin kurulmasına izin mi verilmeli? bir de benim cihaz sweetin ve endonezya rom kurulu

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Kernelsu
None
ve bir seçenek daha var. bunlara olumsuz mu yanıt vermeli. yoksa kernelsu kurulumu ve diğer seçeneğin kurulmasına izin mi verilmeli? bir de benim cihaz sweetin ve endonezya rom kurulu
Root kullanacaksan kernelsu tercih edebilirsin yok ben root ile uğraşmıyorum dersen none kısmı seçin

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Kernelsu
None
Bunu sorduğunuza göre root ile işiniz olmuyor :) Ses tuşları ile None seçeneğini seçebilirsiniz

Üst Alt