- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Böyle benimki deResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle benimki deResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Txt dekini ekleyip make it sus yapacaksın sonra ksu dan susfs yi play tuşuna basacaksın sonra reboot et o path kısmındaki sayılar böyle olmalıBöyle benimki de
Yapıyorum ama o sayılar aynı kalıyor maalesefTxt dekini ekleyip make it sus yapacaksın sonra ksu dan susfs yi play tuşuna basacaksın sonra reboot et o path kısmındaki sayılar böyle olmalı
Acaba şarj yerinizde sorun olabilir mi?Merhaba. Bu sefer bir sorunla geldim. Halen note 10 pro max cihazımda Endonezya 14.0.02 romu kullanıyorum. Kernel olarakta Exsonic 20230920 kullanıyorum. Aslında bir sorun yok gibi ama telefon şarj almamaya başladı. Önceden aghısna, tobrut falan kullanmıştım ve böyle bir sorun yoktu. Yine bu kernelleri deniyorum ama telefon döngüye giriyor ve sürekli recovery ekranına atıyor. Android 13 uyumlu kernel alternatifleri arıyorum. Telegram kanallarında da var bulursun diyebilirsiniz ama orada olanlar Android 11-12-1-14-15 adam yazmışta yazmış ama kesinlikle çalışmıyor.
Şarj yerinde olsa hiç almaz. Bazen alıp bazen almaması yazılımsal gibi. Üstelik bu sorunu test etmek için rom değiştirdim. Diğer romda hiç sorun çıkmadı. Sanırım yazılımsal. Teyşekkürler deyiromu şimdi. Bu kernelleri toplu bulabileceğimiz bir yer yok mu. Performans, pil, vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu linkteki kernel aosp için benim rom miui. sistemim kısıtlı olduğundan bilgisayardan linki açamıyorum. telefondan da bulamadım. miui olur mu bu
Root kullanacaksan kernelsu tercih edebilirsin yok ben root ile uğraşmıyorum dersen none kısmı seçinKurarken Select Rooting Solution
Kernelsu
None
ve bir seçenek daha var. bunlara olumsuz mu yanıt vermeli. yoksa kernelsu kurulumu ve diğer seçeneğin kurulmasına izin mi verilmeli? bir de benim cihaz sweetin ve endonezya rom kurulu
Bunu sorduğunuza göre root ile işiniz olmuyorKurarken Select Rooting Solution
Kernelsu
None
ve bir seçenek daha var. bunlara olumsuz mu yanıt vermeli. yoksa kernelsu kurulumu ve diğer seçeneğin kurulmasına izin mi verilmeli? bir de benim cihaz sweetin ve endonezya rom kurulu