Arkadaşlar Selam. Benim bir sorum olacaktı. 13T Pro cihazımı sattıktan sonra yedekte duran Redmi Note 10 Pro BL Açık ihazıma geçiş yaptım. WhatsApp'ı 2. Cihaz olarak kare kod okuttuğum zaman Cihaz Bağlanamadı hatası aldım. Herhalde yazılım ile alakalı bir sorun olabileceğini düşünerekten Project Matrixx'e geçtim onda da aynı sorunu aldım. Ardından CrDroid geçtim aynı sorunu aldım. RisingOS, PixelOS, LineageOS, EvolutionX yani A13-A14-A15-A16 derken neredeyse tüm AOSP Romlarını denedim hepsinde WhatsApp 2. Cihaz olarak girerken hata verdi. Bende Magisk ile root yaptım. Modül olarak PİF, ReZygisk, Tricky Store, Tricky Addon yükledim ama hiç bir şekilde Play İntegrity Api Checker'de 3 yeşili alamadım. Ya Meets Basic İntegrity yeşil diğerleri kırmızı idi yada 3'ü de kırmızı idi bende Meowna yükleyip action dedim ama yine aynı Api Checker 3 kırmızı ile karşılaştım. Yüklemediğim modül denemediğim kombinasyon kalmadı. Bir türlü Api Checker geçemiyorum. Youtube'de izlemediğim video denemediğim aşama yok tüm hepsinde aynı sonuç aldım. Son ihtimal BL Kilidini kapatıp o şekilde deneyeceğim. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Uzak bağlantı veya yazarak her türlü yardıma açığım. Şu anda Global rom yükledim onda da aynı sorun mevcut.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.