- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Bir hyper rom tavsiyesi olan?
Az daha bekleyin HyperOS 3 çıksın onu yüklersinizBana da bana da lazım![]()
Az daha bekleyin HyperOS 3 çıksın onu yüklersinizBana da bana da lazım![]()
Hocam hemen gelmesini isterim ama bu gidişle 1-2 ay sonrasına gözüküyor vendor sorununu çözdü gibiler şuan sadece bugları çözmek kaldi ama buglarda aşırı fazla telefonu kullanilamaz hale getiriyor nerdeyseAz daha bekleyin HyperOS 3 çıksın onu yüklersiniz![]()
Bir tane denedim pek beğenmedim şuan rising yükledim Bir kaç gün sonra bunu yüklerim. Peki bu strix interstaler kernel nasılLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bence en iyi Hos2 bu hocam denemek isterseniz kernel olarak luffy kernel flashlayabilirsiniz ya da default geleni kullanabilirsiniz
Hocam hemen gelmesini isterim ama bu gidişle 1-2 ay sonrasına gözüküyor vendor sorununu çözdü gibiler şuan sadece bugları çözmek kaldi ama buglarda aşırı fazla telefonu kullanilamaz hale getiriyor nerdeyse![]()
Hocam bence gayet iyi kernel biraz batarya odaklı ama arayüzde herhangi bir lag sorunu yaşamıyorum ben genellikle luffy kernel kullandığımdan cok deneme fırsatım olmadi ama bence gayet iyi kernelBir tane denedim pek beğenmedim şuan rising yükledim Bir kaç gün sonra bunu yüklerim. Peki bu strix interstaler kernel nasıl
Meow Intergity box ile mibiraz uğraşarak gizlemeyi başardım, size de lazım olursa söyleyin anlatırım hocalarım
yok hocam integrity ile alakası yokmuş sadece root gizledim ben çalıştıMeow Intergity box ile mi
Nasıl gizledin apatch ileyok hocam integrity ile alakası yokmuş sadece root gizledim ben çalıştı
Lucas.Rintaro 14.0.6 5k rom için kernel önerin?Nasıl gizledin apatch ile