Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 129K

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bir hyper rom tavsiyesi olan?

Bence en iyi Hos2 bu hocam denemek isterseniz kernel olarak luffy kernel flashlayabilirsiniz ya da default geleni kullanabilirsiniz

Az daha bekleyin HyperOS 3 çıksın onu yüklersiniz :D
Hocam hemen gelmesini isterim ama bu gidişle 1-2 ay sonrasına gözüküyor vendor sorununu çözdü gibiler şuan sadece bugları çözmek kaldi ama buglarda aşırı fazla telefonu kullanilamaz hale getiriyor nerdeyse facepalm~~

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6

Bence en iyi Hos2 bu hocam denemek isterseniz kernel olarak luffy kernel flashlayabilirsiniz ya da default geleni kullanabilirsiniz

Hocam hemen gelmesini isterim ama bu gidişle 1-2 ay sonrasına gözüküyor vendor sorununu çözdü gibiler şuan sadece bugları çözmek kaldi ama buglarda aşırı fazla telefonu kullanilamaz hale getiriyor nerdeyse facepalm~~
Bir tane denedim pek beğenmedim şuan rising yükledim Bir kaç gün sonra bunu yüklerim. Peki bu strix interstaler kernel nasıl

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bir tane denedim pek beğenmedim şuan rising yükledim Bir kaç gün sonra bunu yüklerim. Peki bu strix interstaler kernel nasıl
Hocam bence gayet iyi kernel biraz batarya odaklı ama arayüzde herhangi bir lag sorunu yaşamıyorum ben genellikle luffy kernel kullandığımdan cok deneme fırsatım olmadi ama bence gayet iyi kernel

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Bunu bir kaç gün önce ben kurdum. Rom gayet iyi. Lakin ekran parlaklığı sorunu var. Ekran parlaklığını sona dayasanız da, otomatik ışık, güneş vs neyi kapatırsanız kapatın ekran parlaklığı az geliyor. Akıcılığı falan iyi ama bir sorun görmedim. Diğer hyperos sürümlerini telegramda note 10 pro ile alakalı bir kanaldan indirdim ve sabaha kadar bir çoğunu denedim. Lakin geneli sıkıntılı. Takılmalar çok fazla. Bir saat kadar romun oturmasını bekliyorum. Bir saat sonra yeniden başlatıyorum lakin takılmalar oluyor. O sebeple endonezya 14.02 romunu kurdum.google asistanı kapattım ama yoksa telefon ses kaydı yapmıyordu. Hyperos 3 çıksa da denesek bakalım.

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocalarım telefonda istanbul kart uygulamasini kullanan var mı? bende rootlu cihaz diyor apatch kullaniyorum zygisk assistant flasladim duzelmedi apatchda shamiko da flaslanmiyor acaba play sertifikasi ile mi ilgili bilemedim

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
biraz uğraşarak gizlemeyi başardım, size de lazım olursa söyleyin anlatırım hocalarım

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Üst Alt