Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 103K

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
bu linkteki hindistan stok romdur muhtemelen
Evet bu ama neden anlamadım arada "system durduruldu" hatası çıkıyor ekrana.Bende huylu insanım tekrar 13.0.5 e döndüm

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Bende aiter kurulu, bu hint romu dahami iyidir acaba:)
Aiter telegram da öyle videolar paylaşıyor ki bu cihaz mı değil mi belli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende anlam veremedim. Yüklerken hata filan verse anlayacağım ama yükleme bitti cihaz açılmaya başladı derken gitti bir anda.

İmeileri yedekledim kayıtsız cihaz alırsam onda yaşatacağım ruhunu :D
Oluyor hocam benim de 13U gitti normal rom atarken her zaman ne yaptıysam aynısını yaptım cihaz bir anda cortladı neyse ki edl yi görüyor port açıyor cihaz ama çin olduğu için masrafı çok

Allah rızası için uzun zamandır tek bir romu kullanan birisi varmıdır ? Adam akıllı bir rom lazım cihaz artık çok sapıttı rom deneme imkanım yok cihaz hanımın olduğu için

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Aiter telegram da öyle videolar paylaşıyor ki bu cihaz mı değil mi belli olmuyor

Oluyor hocam benim de 13U gitti normal rom atarken her zaman ne yaptıysam aynısını yaptım cihaz bir anda cortladı neyse ki edl yi görüyor port açıyor cihaz ama çin olduğu için masrafı çok

Allah rızası için uzun zamandır tek bir romu kullanan birisi varmıdır ? Adam akıllı bir rom lazım cihaz artık çok sapıttı rom deneme imkanım yok cihaz hanımın olduğu için
Aosp olur dersen AxionOS aşırı akıcı bir rom :) Ya da infinityX rom günlük kullanım için iyi.

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
MIUI/Hyper arayüzü çok güzel hocam ama bizim cihazda hantal kalıyor maalesef :)
Aosp roma alışınca bırakamıyorsun artık :D
Hocam nextos yeni sürüm çıktı. Sırf merakımdan yükledim. Maalesef sizin yüzünüzden hyperos/ MIUI sevdam azaldı. Memnun kalamadım su sefer 😄 sanırım tekrar infinity X e döneceğim. Risingos da çok hoşuma gitti. Fakat vowifi bağlantısını ucak moduna almadan aktif edemedigimden mecburen infinityx e geçeceğim.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hocam nextos yeni sürüm çıktı. Sırf merakımdan yükledim. Maalesef sizin yüzünüzden hyperos/ MIUI sevdam azaldı. Memnun kalamadım su sefer 😄 sanırım tekrar infinity X e döneceğim. Risingos da çok hoşuma gitti. Fakat vowifi bağlantısını ucak moduna almadan aktif edemedigimden mecburen infinityx e geçeceğim.
Aosp hızına alıştın çünkü :D
AxionOS da deneyebilirsin hocam :) Sık güncelleme alıyor ve yeni özellikler geliyor hemen

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
MIUI/Hyper arayüzü çok güzel hocam ama bizim cihazda hantal kalıyor maalesef :)
Aosp roma alışınca bırakamıyorsun artık :D
Sade aosp dan kastım pixelage pixelos gibi romlardi. Onlar benim gözümde pek iyi durmuyor ama infinity crdroid matrix vs içerisinde düzenleme olan romlar daha cezbedici

Üst Alt