Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 101K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Mistos vardi sorun yoktu ama ben sorun çıkaran bankacılık uygulamasını (bende Vakıfbank) genelde artık browser ile hallediyorum
InfinityX 2.7 romda hiç bir banka uygulamasında sorun yaşamadım hocam.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
1 haftaya yakındır corvusos'tayım. android sürümü 12L. tobrut exotic kernel ile kullanıyorum pil iyi gidiyor arayüz akıcı herhangi bir sorun görmedim rom da gayet stabil
Hocam bugün yükledim gerçekten güzel hızlı bir rom ama uygulama klonlama yokmuş :) Mecburen değiştirdim Matrixx yükledim bakalım.

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam bugün yükledim gerçekten güzel hızlı bir rom ama uygulama klonlama yokmuş :) Mecburen değiştirdim Matrixx yükledim bakalım.
ben uygulama klonlama kullanmıyorum hocam senin kullandıgını unuttum yoksa söylerdim kurmadan :) matrixx son sürüm dün ben de kurdum ama bildirim gelmeme sorunu yaşadım, whatsapp telegram vs. mesaj ve aramalar ekrana gelmiyor uygulamaya girince internet yeni açılmış gibi tüm mesajlar beraber geliyordu. pil tasarrufu ayarları vs de kapalıydı. sende böyle bir sorun var mı hocam?

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
ben uygulama klonlama kullanmıyorum hocam senin kullandıgını unuttum yoksa söylerdim kurmadan :) matrixx son sürüm dün ben de kurdum ama bildirim gelmeme sorunu yaşadım, whatsapp telegram vs. mesaj ve aramalar ekrana gelmiyor uygulamaya girince internet yeni açılmış gibi tüm mesajlar beraber geliyordu. pil tasarrufu ayarları vs de kapalıydı. sende böyle bir sorun var mı hocam?
Rezygisk kullanıyorsan onu değiştir zygisk next kullan.

Üst Alt