- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 94
Evet bana da rom lazım scarlett artık tamamen gitti aosp dışında rom lazım.Hangi romu yüklüyoruz şimdi?
Evet bana da rom lazım scarlett artık tamamen gitti aosp dışında rom lazım.Hangi romu yüklüyoruz şimdi?
hocam aiter 6.1 aurora denemediysen deneyebilirsin baya güzel romdu batarya akıcılık vsEvet bana da rom lazım scarlett artık tamamen gitti aosp dışında rom lazım.
Denemedim hocam deneyim. Link ve önerebiliceğiniz kernel var mı ?hocam aiter 6.1 aurora denemediysen deneyebilirsin baya güzel romdu batarya akıcılık vs
hocam rom linkiDenemedim hocam deneyim. Link ve önerebiliceğiniz kernel var mı ?
hocam bu romlarda fm radyo yok biliyorum belki kimse kullanmiyordur ama lazım olduğu yerler oluyor apk olarakta bulunmuyor bu durumu nasıl çözebiliriz acabahocam rom linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, ofox 11.1_6 miui önerilen recovery. ben perf kernel ile kullanmıstım pil için çok iyiydi %80 batarya sağlığımla 7-8 saat ekran süresi alabiliyordum bir şans verebilirsin linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bu romlarda fm radyo yok biliyorum belki kimse kullanmiyordur ama lazım olduğu yerler oluyor apk olarakta bulunmuyor bu durumu nasıl çözebiliriz acaba
lucas hocamın attıgı apkyı deneyin hocam, bu apkların bazıları çin tabanlı oluyor beğenmezseniz sıkıntı olursa eski sürümleri başka varyantları deneyin. romlar debloat oldugu için çoğu uygulama eksik geliyor. aiterde takvim uygulaması da yoktu yanlış hatırlamıyorsamhocam bu romlarda fm radyo yok biliyorum belki kimse kullanmiyordur ama lazım olduğu yerler oluyor apk olarakta bulunmuyor bu durumu nasıl çözebiliriz acaba
Rica etsem tekrar upload yapar mısınız hocamBen bu diye hatırlıyorum, bu değilse bir sürümü daha var bende. Onu da eklerim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu da ikincisi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Genesis isim değiştirip Perf kernel olmuştu. Bunlar eski sürümler olabilir.Rica etsem tekrar upload yapar mısınız hocam
Rica etsem tekrar upload yapar mısınız hocam