- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
rica ederim, evet ondan bahsettim.Teşekkürler hocam, aiter dediniz degilmi? Rom güzel cidden.
rica ederim, evet ondan bahsettim.Teşekkürler hocam, aiter dediniz degilmi? Rom güzel cidden.
rica ederim, evet ondan bahsettim.
Hocam benimde 5k deneyesim var hiç denemedim genellikle Scarlett öneriyorlardı 5k yerine Scarlett kullanmıştım bende 5k nın linki elinizde mevcut mu hocam eski sayfalarda mevcuttu sanırım ama bulamıyorum şuanMiui de bütün romları denemişimdir dönüp dolaşıp 5K EEA 14.0.6.0 a dönüyorum gerçekten güzel rom dur deneyebilirsiniz.
seyfionder Hocam 2 gündür foruma bakacak vakit bulamıyordum kusura bakmayın sanırım ikisinden birini kurmuşsunuz 1.0.10.0 stabildi ama 1.0.17.0 ile pek bir fark göremedim 1.0.17.0 olurdu benim tercihim
Hocam benimde 5k deneyesim var hiç denemedim genellikle Scarlett öneriyorlardı 5k yerine Scarlett kullanmıştım bende 5k nın linki elinizde mevcut mu hocam eski sayfalarda mevcuttu sanırım ama bulamıyorum şuan
Hocam Bursa'da mevcut bu link daha iyidir. Arkadaşımız upload etmiş saolsunbende upload ettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni link eklendi.seyfionder Hocam 2 gündür foruma bakacak vakit bulamıyordum kusura bakmayın sanırım ikisinden birini kurmuşsunuz 1.0.10.0 stabildi ama 1.0.17.0 ile pek bir fark göremedim 1.0.17.0 olurdu benim tercihim
Hocam benimde 5k deneyesim var hiç denemedim genellikle Scarlett öneriyorlardı 5k yerine Scarlett kullanmıştım bende 5k nın linki elinizde mevcut mu hocam eski sayfalarda mevcuttu sanırım ama bulamıyorum şuan
Duvar kağıdı değişmiyor bu romdavar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aiter aurora 6.1 + perf kernel 8.5 saat ekran süresi%80 batarya sagligi
Çok kasıyor sende de öyle mi? Bazen donuyor ekran kilitleyip açınca geldi bende .Duvar kağıdı değişmiyor bu romda![]()
Yok hocam kasma yapmıyor. Ben de perf ksu kernel yükledim.Çok kasıyor sende de öyle mi? Bazen donuyor ekran kilitleyip açınca geldi bende .
perf Kernel yükledim ondan mı acaba.
Hocam ilk defa duydum böyle bir sorun detaylı anlatabilirmisiniz sorunu eğer xiaominin kendi duvar kağıdı uygulaması çalışmıyorsa googlenin wallpaper uygulamasından değiştirebilirsiniz hocam.Duvar kağıdı değişmiyor bu romda![]()
yok hocam degisiyor değiştirdim ben dün sıkıntı olmadıDuvar kağıdı değişmiyor bu romda![]()
hocam bende hiç kasma yok ben de perfteyim romu kurdugumdan beriÇok kasıyor sende de öyle mi? Bazen donuyor ekran kilitleyip açınca geldi bende .
perf Kernel yükledim ondan mı acaba.
Perf kernel miui için mi acaba?Yok hocam kasma yapmıyor. Ben de perf ksu kernel yükledim.
Linkteki perf kernel miui için mi acaba. Link de aosp diyor da.Hocam kullandığım ve iyi diyebileceğim 3 kernel var şuan
Strix:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Barcok:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Perf:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Strix ve Barcok için KernelSU Perf içinde KernelsuNext kullanabilirsiniz.