Bu ekonomide görebiliriz maalesef2000. mesaj hayırlı olsun. bu gidisle 20 bin de görürüz gibi![]()
Var hocamCircle to Search özelliği var mı hocam? Eğer var ise InfinityX romdan sonra deneyebilirimBir kaç gün test edeceğim bakalım herhangi bir sorun çıkacak mı
Edit: Ekran görüntülerinde Circle to Search görünüyor. Rom da çok güzel görünüyor![]()
Teşekkürler hocam listeye aldımVar hocam
Romu kurarken erofs olabileceğini unutup twrp ile kurmuştum hocam sıkıntı olmasın diye tekrar flashladim şuan 1-2 gün geçsin bakalım şu anlık rom arayüzünde lag görmedim perf kernel kurdum
Hocam rom kısmına eklemeyi unutmuşum şuanda düzelttim flashlarken 4 wipe, firmware, rom, format yapmamız yetiyor hocam
Ek düzenleme: hocam ayarlardan launcheri ortus launcher olarak değiştirdim arayüzde hiç kasma yok diyebilirim sanırım launcherden kaynaklı kuracağınız zaman deneyebilirsiniz
Risingoss un 6.0 sürümü iyiydi bence sonrakileri denemedim ama bunada bakacağımHocalarım risingos_revived unofficial test build evolution x yapımcısı tarafından çıktı denemek isteyen olursa linki bırakacağım stock kernel vantom (ksu) ln8k sarj desteği var
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tavsiye edilen recovery
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Flashlama adımları
4 wipe (dalvik, cache, metadata, data)
Firmware
Rom
Format
Firmware (global,sweet):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buda officialin ekran görüntüleri
Zenkernolu AOSP romlarda kullanıyor muydun hocam? Vantom ile kıyaslama şansın oldu muHyper aiter e geçtim son sürüm zenkernoll ile kullanıyorum şuan için bir kasma görmedim pil kullanımı nasıl olur bakacağım olmazsa infinity e geçmeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Risingoss un 6.0 sürümü iyiydi bence sonrakileri denemedim ama bunada bakacağım
Onu aosp da denemedim ama aosp da varZenkernolu AOSP romlarda kullanıyor muydun hocam? Vantom ile kıyaslama şansın oldu mu