Teşekkürler hocam, aiter dediniz degilmi? Rom güzel cidden. rica ederim, evet ondan bahsettim.
B beraozbal Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Bera Cihazım sweet Konum Gaziantep Katılım 4 Temmuz 2020 Konular 3 Mesajlar 164 Çözümler 1 Tepkime puanı 61 Puanları 28 Dün 23:03 da #1.981 seyfionder' Alıntı: Teşekkürler hocam, aiter dediniz degilmi? Rom güzel cidden. Genişletmek için tıkla ... rica ederim, evet ondan bahsettim.
seyfionder' Alıntı: Teşekkürler hocam, aiter dediniz degilmi? Rom güzel cidden. Genişletmek için tıkla ... rica ederim, evet ondan bahsettim.
S seyfionder Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım seyfi Cihazım oppo Yaş 40 Konum mersin Katılım 21 Nisan 2025 Konular 0 Mesajlar 20 Tepkime puanı 4 Puanları 3 Dün 23:18 da #1.982 beraozbal' Alıntı: rica ederim, evet ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla ... Evet rom güzel ama şarj geç doluyor gibi geldi bana acaba kerneli değiştirsem düzelir mi diye düşünüyorum
beraozbal' Alıntı: rica ederim, evet ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla ... Evet rom güzel ama şarj geç doluyor gibi geldi bana acaba kerneli değiştirsem düzelir mi diye düşünüyorum