- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Zelo da nfc çalışmıyorZeli kernel önermiş bir arkadaş onu yükledim NFC hata veriyor şuan 5kya geçtim. . daha hafif. Valla midem bulandı desem yeridir dünkü olaydan sonraaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben belki bir yıl sonra geçtim miui roma yoksa hep aosp takılıyordum.crdroid blaze evo matrix denedim superioros vardı bir ara iyiydi los u da hiç beğenmiyorum.forumda aosp/los tabanlı rom kullanan kimse yok heralde benden başka. herkes miui tabanlı romlara dağılmış... geçen go plus denedikten sonra los'a geçtim ama nedense evo x'ten sonra hantal geldi ya da fps drop çok yedirtiyor o sebeple sevemedim. yeniden evo kurayım diyorum ama geliştiricisi bağış delisi olduğundan güncellemeler 2-3 ayda anca geliyor. yine de o süre zarfında romda bir hantallaşma/kasma falan olmuyor. farklı aosp ya da los tabanlı kullanan birileri varsa önerilere açığım, boş vakit varken denemek istiyorum farklı romları...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su 5k neymiş atta bakayımZeli kernel önermiş bir arkadaş onu yükledim NFC hata veriyor şuan 5kya geçtim. . daha hafif. Valla midem bulandı desem yeridir dünkü olaydan sonraaaa