- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 84
Scarlette bug var her zaman açık ekran da saat değişmiyor bildirimler gözükmüyor. Çözümü var mı ? Veyahut başka önerebiliceğiniz rom ?
Sd kartın formatını değiştir NTFS yaparsan sorun düzelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada go plus romu söyleyen arkadaş kim ise teşekkür ediyorum uzun zamandır miui kullanmadım ama bu çok iyi bir de zelo kernel attım miss
Linkler varmi hocamSd kartın formatını değiştir NTFS yaparsan sorun düzelir.
Bu arada go plus romu söyleyen arkadaş kim ise teşekkür ediyorum uzun zamandır miui kullanmadım ama bu çok iyi bir de zelo kernel attım miss
Geçmiş mesajlara bakarsanız linki vardıLinkler varmi hocam
zelo-miui-SlimeLoudCope-190923-ksu.zipzelo kernel ksu mu hocam _? varsa link ayruca bu kernelle perf. ve sarj nasıl
Var mı yardım edebilicek birisi ?Scarlette bug var her zaman açık ekran da saat değişmiyor bildirimler gözükmüyor. Çözümü var mı ? Veyahut başka önerebiliceğiniz rom ?
STRIsweet-ksu-personal-eol-20240112-1234hangi kerneli kullanıyorsun hocam
STRIsweet-ksu-personal-eol-20240112-1234
Bunu kullanıyorum hocam
çok geçmiş olsun hocam, bilirim o acıyıKeşke sProgram katletti telefonu... Yazık oldu. Onca yıllık fotoğraflara videolara....
Keşke daha önce haberim olsaydı gittik APK indirdik hocam, yedeklerin hepsini silmiş. Hayır sdcard sil dedik. Telefonu komple silmiş. 20 yıllık resimler videolar gitti arşiv gitti resmen yazık oldu vallahi ya
hocam hangi kernelle kullanıyorsun romu
STRIsweet-ksu-personal-eol-20240112-1234
Bunu kullanıyorum hocam