- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
Scarlet in linki var mı ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Scarlet in linki var mı ?
Sadece rom yeterli hocam.Sadece rom yeterli hocam.
Kurulum şeklini paylaşmış geliştirici:
Flashing Steps
1. Open Ofx/Twrp Recovery (Miui Supported)
2. Wipe = Dalvik, Cache, Metadata & Data
3. Find The Rom And Flash The Zip Normally
4. Flsh Magisk If You Want (Else Skip it)
5. Go In Advance Wipe = Do Format Data
6. Reboot System (Now Enjoy)
Note : If You Are Facing "No Os Installed" In Any Of My Roms Then Just Clean Flash The Rom Again, It Will Be Fixed Automatically.
Hocam biri bana Scarlett v4 rom nasıl kurulur hatırlatabilir mi birkaç gün önce yazmıştım. En son 1 yıl önce euya geçmiştim çok uzak kaldım bir hata yapmak istemiyorum
Hiç de zor değil aslında ORD den kurtulmak, ya global kullanın, yada EU, olmadı Xiaomi dışında başka bir dandik cihaz edininYardım - ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor.... Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar...forum.miuiturkiye.net
ORD hastalığı çok zor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu dediklerinin üçünü de yapamamHiç de zor değil aslında ORD den kurtulmak, ya global kullanın, yada EU, olmadı Xiaomi dışında başka bir dandik cihaz edinin
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bu hangi rom acaba?Yardım - ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor.... Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar...forum.miuiturkiye.net
ORD hastalığı çok zor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI GO Plus SP Edition v14.0.9Bu hangi rom acaba?
MIUI GO Plus SP Edition v14.0.9
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kewl 3.6.2-12 recovery ile yükleyin.