- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
Scarlett romdan memnunsan değiştirme hocam Ben kendime hep bir bahane çıkardığım için değiştiriyorum
Scarlett romdan memnunsan değiştirme hocam Ben kendime hep bir bahane çıkardığım için değiştiriyorum
Valla hocalar geekOS ve CharlieOS final falan çıktı zor tutuyorum kendimi
Çok merak ediyorsanız deneyin rahatlayın bence
Hız olarak iyi ama bir iki kere uygulamalar dondu işlem yapmadı gibi hatalar aldım. Pil performansı da benim kullanıma göre iyi bence. Herhalde yine değiştiririm
CharlieOS 14.0.9 debloated sürüm vardı zamanında kullandığım. Onunla 5K rom en sevdiğim romlar arasında. Sanırım bunlardan birini yüklerim tekrar
ben size birşey diyimmi fastbootan sweetin_in_global_images_V14.0.1.0.TKFINXM yükledim.
Ne bir kasma,takılma,bug hiçbir şey yok
Evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu hocam debload olan
Kuracakmisin scarletten iyimidir bu hocamEvet hocam
Edith romu değiştireceğim hocam ama yeni bir kaç rom çıkmasını bekliyorum. O sıra onları da denemiş olurumKuracakmisin scarletten iyimidir bu hocam
Edith romu değiştireceğim hocam ama yeni bir kaç rom çıkmasını bekliyorum. O sıra onları da denemiş olurum
Scarlett güzel rom hocam. Özelleştirmesi bol ve pil olarak da iyi bence. Lakin 5K ondan daha iyiydi gibi izlenim oluştu bende Charlie romu da uzun süre kullanıp memnun kalmıştım.