- Adım
- Cem
- Cihazım
- OnePlus 6T 128
- Konular
- 115
bende bayagi yapiyor hocam firmware ne kurmustunuz siz?Ya benim cihazda olmuyor ya da göremediğim kadar az yapıyor
bende bayagi yapiyor hocam firmware ne kurmustunuz siz?Ya benim cihazda olmuyor ya da göremediğim kadar az yapıyor
Global 14.0.8 recovery romu yükledimbende bayagi yapiyor hocam firmware ne kurmustunuz siz?
Hocam şu an en stabil romlar bence CharlieOS 14.0.9 Debloat ve Scarlett V4. Trm 2.6 ikisinden de bir tık hızlı ama şarj da ona göre biraz hızlı tükeniyor.Global 14.0.8 recovery romu yükledim
Bir iki defa uygulamalarda donma sorunu yaşadım. Şimdi CharlieOS v14.0.9 yükledim
5K rom da iyiydi hocam. Gördüğüm tek sıkıntı çağrı kaydı aylar sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Endonezya romda da aynı sorun vardı. Daha önce Charlie romu beğendiğim için şu an ona geçtim bakalımHocam şu an en stabil romlar bence CharlieOS 14.0.9 Debloat ve Scarlett V4. Trm 2.6 ikisinden de bir tık hızlı ama şarj da ona göre biraz hızlı tükeniyor.
Benim sorunuma cevap veriniz lütfen okCrdroidi bir kaç gün önce yüklediğimde twrpden dosyaları görmediği için silmiştim. İlk defa böyle sorun yaptı naptımsa düzeltemedim
Hocam şu an en stabil romlar bence CharlieOS 14.0.9 Debloat ve Scarlett V4. Trm 2.6 ikisinden de bir tık hızlı ama şarj da ona göre biraz hızlı tükeniyor.
5K rom da iyiydi hocam. Gördüğüm tek sıkıntı çağrı kaydı aylar sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Endonezya romda da aynı sorun vardı. Daha önce Charlie romu beğendiğim için şu an ona geçtim bakalım
Benim sorunuma cevap veriniz lütfen ok
Crdroid in uyumlu recovery sini yüklemeniz lazım. İlk başta başka recovery ile yükleme yapar ama tekrar girdiğiniz de dosyaları görmez.Crdroidi bir kaç gün önce yüklediğimde twrpden dosyaları görmediği için silmiştim. İlk defa böyle sorun yaptı naptımsa düzeltemedim
Hangi recovery ile yükleme yaptınız Crdroid i?Benim sorunuma cevap veriniz lütfen ok
TwrpNebrassy vardı demekki crdroid a14 bunu kabul etmiyor. Siz hangisi ile çalışır diyorsunuzCrdroid in uyumlu recovery sini yüklemeniz lazım. İlk başta başka recovery ile yükleme yapar ama tekrar girdiğiniz de dosyaları görmez.
Hangi recovery ile yükleme yaptınız Crdroid i?