- Adım
- Erdal
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Mak.Tekn.
- Konular
- 20
ooo miui gibi olmuş sanki
Derpfest sapıttı
Arkaplanda müzik çalarken telegram uygulamasında geri kaydırma hareketini yapınca müzik kesiliyor anlık
Biraz kurcalayıp cihazı zorlayınca ısındı hemen ve kasmaya başladı
Crdroid roma dönüyorum tekrar.
MIUI romdan AOSP roma geçince arabadan inip uçağa binmiş gibi hissediyor insan hız ve performans olarak gerçekten çok fark var.eu varken croid falan filan maceraya gerek yok
Hocam bende geçen tura çıktım neredeyse hepsini denedim romların. Anladım ki stabil özelleştirmeleri olan bir HyperOs bize haram. Şu an Scarlett v4 teyim gayet iyi tavsiye ederim. Trm 2.6 var daha hızlı fakat şarj bı tık hızlı azalıyor.MIUI romdan AOSP roma geçince arabadan inip uçağa binmiş gibi hissediyor insan hız ve performans olarak gerçekten çok fark var.
Görsel olarak maalesef bir MIUI değil. MIUI çok hoş görünüyor.
Evet hocam dediğin gibi bu cihaz için HyperOS yolu pek iyi görünmüyorHocam bende geçen tura çıktım neredeyse hepsini denedim romların. Anladım ki stabil özelleştirmeleri olan bir HyperOs bize haram. Şu an Scarlett v4 teyim gayet iyi tavsiye ederim. Trm 2.6 var daha hızlı fakat şarj bı tık hızlı azalıyor.
2 gündür crdroid'in yeni sürümünü kullaniyorum cidden yag gibi. ama qs lag bunda da oluyor her romda olduğu gibi. o sorunu da cozebilsek tamamen sorunsuz olacak 120hz olayıSonunda dayanamadım yeni çıkan romları denedim
CharlieOS Hyper 1.0.3 versiyonu yükledim ara ara kasıntılar ve lag var gibi geldi.
Pulkit'in Unofficial Lineage romunu yükledim yağ gibi akıyor. Hiç bir sorun yok ama özelleştirme de yok
RisingOS yükledim onda da kasma ve lag sorunu var. Özellikle qs lag var.
Crdroid romda herhangi bir lag ya da kasma yok. Hem yağ gibi akıyor hem de birazcık özelleştirme var.
Şu an Derpfest yükledim onu kullanıyorum. Bu romda sorunsuz ve bolca özelleştirme var.
Uygulama klonlama özelliği bütün A14 romlarda var sanırım. MIUI kadar kullanışlı sayılmaz. Örneğin MIUI'da bir uygulama seçim ekranı çıktığında orijinali ya da klonu seçebiliyorduk ama bunda sanki iki farklı alan gibi çalışıyor. Klon bir uygulamada seçim ekranı gelmeden direkt klon olanı seçiyor. Aynı şekilde orijinal uygulamada seçim olursa direkt orijinal uygulamayı seçiyor.
Yine de hiç yoktan iyidir
Ya benim cihazda olmuyor ya da göremediğim kadar az yapıyor2 gündür crdroid'in yeni sürümünü kullaniyorum cidden yag gibi. ama qs lag bunda da oluyor her romda olduğu gibi. o sorunu da cozebilsek tamamen sorunsuz olacak 120hz olayı