- Adım
- Erdal
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Mak.Tekn.
- Konular
- 20
Yükliycem drive linki bırakıcam buraya
Hocam arkadaşlarında dediği gibi telegram vs. yokmu rom detaylarına bakabilmek için.Güzel bir rom dediğim gibi elektro kernel ile kullanıyorum. özellikle pubg oynayanlar için neredeyse hç takılma kasma olmaz ve 90fps açık.
Bu konuda bir arkadaş önermişti denedim bende.
RomuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirupload ettim sizin için.
arja taktım ve yarım saat boy
hocam bu romu önerir misiniz. artı kerneli nerden bulcaz. orjinal romdan iyi midircrdroid son sürüm hakkında deneyimimi paylaşayım
- Klon uygulamayı miui gibi yapmışlar başarılı ama klonlanan bir uygulama olduğunda Kişisel ve İş olarak uygulamalar ikiye ayrılıyor. Bu çok kötü.
- Bunun dışında eskisinden çok daha hızlanmış ve bir kaç özellik eklenmiş
- Oyun oynarken telefonu şarja taktım ve yarım saat boyunca yüzde bir dahi artmadı.Son sürüm şarj hızı sınıfta kaldı.
Elektro kernelle birlikte MiuiMix+ roma dönüş yaptım.
ben kurdum ama bildirim panelinin üstünde kocaman yazilar çıktı 4.5g simgesi falan cok büyük ya kurulumda bi hata yaptım anlamadim tekrardan globale döndümBuyurun arkadaşlar Miuimix romunun linkini buldum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndiriyorum bakalım. YouTube incelemesine bakarsak güzel görünüyor.
Durum çubuğu çok fazla özelleştirme olduğunda ayarları iyi yapmanız ve dikkat etmeniz lazım yoksa kötü bir görüntü orayaya çıkarır.İlk başta bütün ayarların içine girip normale döndürmeniz lazımdı. Hoş bence iyi yapmıssınız o ayrıben kurdum ama bildirim panelinin üstünde kocaman yazilar çıktı 4.5g simgesi falan cok büyük ya kurulumda bi hata yaptım anlamadim tekrardan globale döndüm