Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 59K

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bunu yükle çok memnun kalacaksın

#Miui #DreamUI #Official #ROM #S #Sweet #Sweetin
DreamUI Official | Android 12
Released: 04/01/'25

▪️ Download
▪️ Screenshot
▪️ Support
▪️ Changelog

Notes :
• Base MIUI 14.0.1.0 SHGIDXM
• Recommended OrangeFox by Aryan
• Clean Flash Recommended
• Sweetin Not tested yet but I'm sure it works
• Use Genesis Karnel For maximum experience
• Sorry I forgot to include DreamUI Plug-in
• If you experience the theme reverting to default, just flash module ThemaGuardian

Credits :
• @TheRealModder Base ROM & helping
• @kashis_cringey_stuffs for moded apps
• @tunrung logo & tester
• @hiralayalos for guide
• @Hsan_DagelLand for teaching
• All Genesis team for support
• To fix camera on sweetin use this

By @Mr_Moratt
Follow @RedmiNote10ProChannel
Join @RedmiNote10ProDiscussion

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sonrada genessis kerneli at üstüne mis gibi rom çok seri ve hizli
Hocam rom android 12 bilemedim. Ne zamandır kullanıyosunuz ekran süresi nasıl ?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Lucasscimmm bana sizzzz diyeceksiniz hocam mmmocam olmazzzz aaaa ne ayipppppp :D :D

Gayet güzel beğendim Lucas. Ve tepki çok iyi ve hızlı rom tereyagg gibi emin olabilirsin.kernelide yükle kesinlikle
Can sıkıntısı varken deneyeyim bari :) Beğenmezsem AOSP roma geri dönerim :D

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Haha
Cihazım
H
Konular
4
SOT ne kadar hocam test etme şansın oldu mu

Hocam rom android 12 bilemedim. Ne zamandır kullanıyosunuz ekran süresi nasıl ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Can sıkıntısı varken deneyeyim bari :) Beğenmezsem AOSP roma geri dönerim :D
Attım ekran görüntüsünü :D

Gelistiri seçeneklerinden 0.5 yapınız ve rom modem istemiyor ayrica.. ve gayet iyi bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-06-13-10-40-241_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-01-06-13-10-40-241_org.telegram.messenger.jpg
    328,4 KB · Görüntüleme: 8

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum kurallarımız oldukça açık...

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

"Siz" hitabının kullanılması esas ancak elbette ki yakın arkadaşlarınız ile "sen" hitabı ile de konuşabilirsiniz. Fakat bir üyemize "herif" hitabını kullanmanız hiç bir şekilde kabul edilemez üstelik bu hitabı herhangi bir samimiyetinizin olmadığı bir üyemize karşı kullanmanız hiç bir şart ve koşul altında bizim forumumuzda mümkün değildir.

Konu içerisinde kuralımızın gerekliliğini sorgulayan arkadaşlarımız için de bir not düşmek istiyorum. Kuralımızın konulmasının nedenini üstte yer alan bir kaç mesajı inceleyerek sizler de görebilirsiniz. Eğer ki kullanılan bu laubali, seviyesiz üsluba bugüne kadar tolerans tanımış olsaydık forumumuzun bugünlere gelmesi de mümkün olmazdı. Eğer ki laubali üslubunu devam ettirmek isteyen var ise bu kişilerin farklı forumlarda ve platformlarda paylaşımlarına, konuşmalarına devam etmeleri daha uygun olacaktır. Pek çok arkadaşımızın tartışma ve itiraz esnasında dahi üslubunu koruduğunu konuyu okuyan herkes görecektir zaten bu nedenle lütfen yazdıklarımı bu arkadaşlarımız üzerlerine alınmasın.

Salla hocam boş muhabbet peşinde. . Yok siz diyecekmisiz de yok bilmem neyde. Can sıkıntısı istem Almanya'da uğraşacak birşey bulamıyor hahahaha gülünç ya kaç yaşında birey
Gül geccc hocam bak ben güldüm geçtim. Takıntılı biri sanırım m. Böylelerini kaale almayacaksın Kudursun dursun.:D
Lucas... Haha diye boşa yazmadık. Çok kaaleee almamak lazım. Aklınca ağır abi takılıyor. :D Alamanya bizi gisganiii diyen Ehonomiii Gurbetçi kafası işte.
Bu arada Scorpi denen kibirli yüzünden bu forumda kimse kalmaz haha ne garip mahluklar var:D

spawn34 "mahluk", "kudursun" ifadelerinizin üzerine belirli bir grubu aşağılamaya çalıştığınız bu mesajınız forumumuzda yeriniz olmadığını gösteriyor. Şu yazdıklarınızın üzerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum... Hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Forum kurallarımız oldukça açık...

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

"Siz" hitabının kullanılması esas ancak elbette ki yakın arkadaşlarınız ile "sen" hitabı ile de konuşabilirsiniz. Fakat bir üyemize "herif" hitabını kullanmanız hiç bir şekilde kabul edilemez üstelik bu hitabı herhangi bir samimiyetinizin olmadığı bir üyemize karşı kullanmanız hiç bir şart ve koşul altında bizim forumumuzda mümkün değildir.

Konu içerisinde kuralımızın gerekliliğini sorgulayan arkadaşlarımız için de bir not düşmek istiyorum. Kuralımızın konulmasının nedenini üstte yer alan bir kaç mesajı inceleyerek sizler de görebilirsiniz. Eğer ki kullanılan bu laubali, seviyesiz üsluba bugüne kadar tolerans tanımış olsaydık forumumuzun bugünlere gelmesi de mümkün olmazdı. Eğer ki laubali üslubunu devam ettirmek isteyen var ise bu kişilerin farklı forumlarda ve platformlarda paylaşımlarına, konuşmalarına devam etmeleri daha uygun olacaktır. Pek çok arkadaşımızın tartışma ve itiraz esnasında dahi üslubunu koruduğunu konuyu okuyan herkes görecektir zaten bu nedenle lütfen yazdıklarımı bu arkadaşlarımız üzerlerine alınmasın.

spawn34 "mahluk", "kudursun" ifadelerinizin üzerine belirli bir grubu aşağılamaya çalıştığınız bu mesajınız forumumuzda yeriniz olmadığını gösteriyor. Şu yazdıklarınızın üzerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum... Hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
Rahmetliyi severdik, en azından 3-5 günlük uzaklaştırma cezası verseydiniz keşke :(

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Ortalık karıştı. Neyse Aiter 14.0.9.0 global in yeni sürümü çıkmış fırsat bulursam denicem. Benden önce deneyen olursa bilgi versin lütfen :)

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Üstatlar 1-2 sorum olucak.

1-) Cihazın bataryası kötü durumda. Önerebileceğiniz batarya var mı ? Bu zamana kadar bütün cihazlarımda Deji kullandım. Yine deji almayı düşünüyorum fakat sizin de fikrinizi almak istedim.

2-) Miui Arter 'in son sürümü kullanan var mı ?

Scarlette yine gözüme batan hatalar sinir etmeye başladı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Attım ekran görüntüsünü :D

Gelistiri seçeneklerinden 0.5 yapınız ve rom modem istemiyor ayrica.. ve gayet iyi bu
Scarletten daha mı iyi hocam ?

Üst Alt