Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notes :
• Base MIUI 14.0.1.0 SHGIDXM
• Recommended OrangeFox by Aryan
• Clean Flash Recommended
• Sweetin Not tested yet but I'm sure it works
• Use Genesis Karnel For maximum experience
• Sorry I forgot to include DreamUI Plug-in
• If you experience the theme reverting to default, just flash module ThemaGuardian
Credits :
• @TheRealModder Base ROM & helping
• @kashis_cringey_stuffs for moded apps
• @tunrung logo & tester
• @hiralayalos for guide
• @Hsan_DagelLand for teaching
• All Genesis team for support
• To fix camera on sweetin use this
By @Mr_Moratt
Follow @RedmiNote10ProChannel
Join @RedmiNote10ProDiscussion
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve sonrada genessis kerneli at üstüne mis gibi rom çok seri ve hizli
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
"Siz" hitabının kullanılması esas ancak elbette ki yakın arkadaşlarınız ile "sen" hitabı ile de konuşabilirsiniz. Fakat bir üyemize "herif" hitabını kullanmanız hiç bir şekilde kabul edilemez üstelik bu hitabı herhangi bir samimiyetinizin olmadığı bir üyemize karşı kullanmanız hiç bir şart ve koşul altında bizim forumumuzda mümkün değildir.
Konu içerisinde kuralımızın gerekliliğini sorgulayan arkadaşlarımız için de bir not düşmek istiyorum. Kuralımızın konulmasının nedenini üstte yer alan bir kaç mesajı inceleyerek sizler de görebilirsiniz. Eğer ki kullanılan bu laubali, seviyesiz üsluba bugüne kadar tolerans tanımış olsaydık forumumuzun bugünlere gelmesi de mümkün olmazdı. Eğer ki laubali üslubunu devam ettirmek isteyen var ise bu kişilerin farklı forumlarda ve platformlarda paylaşımlarına, konuşmalarına devam etmeleri daha uygun olacaktır. Pek çok arkadaşımızın tartışma ve itiraz esnasında dahi üslubunu koruduğunu konuyu okuyan herkes görecektir zaten bu nedenle lütfen yazdıklarımı bu arkadaşlarımız üzerlerine alınmasın.
Salla hocam boş muhabbet peşinde. . Yok siz diyecekmisiz de yok bilmem neyde. Can sıkıntısı istem Almanya'da uğraşacak birşey bulamıyor hahahaha gülünç ya kaç yaşında birey
Gül geccc hocam bak ben güldüm geçtim. Takıntılı biri sanırım m. Böylelerini kaale almayacaksın Kudursun dursun.
Lucas... Haha diye boşa yazmadık. Çok kaaleee almamak lazım. Aklınca ağır abi takılıyor. Alamanya bizi gisganiii diyen Ehonomiii Gurbetçi kafası işte.
Bu arada Scorpi denen kibirli yüzünden bu forumda kimse kalmaz haha ne garip mahluklar var
spawn34 "mahluk", "kudursun" ifadelerinizin üzerine belirli bir grubu aşağılamaya çalıştığınız bu mesajınız forumumuzda yeriniz olmadığını gösteriyor. Şu yazdıklarınızın üzerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum... Hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
"Siz" hitabının kullanılması esas ancak elbette ki yakın arkadaşlarınız ile "sen" hitabı ile de konuşabilirsiniz. Fakat bir üyemize "herif" hitabını kullanmanız hiç bir şekilde kabul edilemez üstelik bu hitabı herhangi bir samimiyetinizin olmadığı bir üyemize karşı kullanmanız hiç bir şart ve koşul altında bizim forumumuzda mümkün değildir.
Konu içerisinde kuralımızın gerekliliğini sorgulayan arkadaşlarımız için de bir not düşmek istiyorum. Kuralımızın konulmasının nedenini üstte yer alan bir kaç mesajı inceleyerek sizler de görebilirsiniz. Eğer ki kullanılan bu laubali, seviyesiz üsluba bugüne kadar tolerans tanımış olsaydık forumumuzun bugünlere gelmesi de mümkün olmazdı. Eğer ki laubali üslubunu devam ettirmek isteyen var ise bu kişilerin farklı forumlarda ve platformlarda paylaşımlarına, konuşmalarına devam etmeleri daha uygun olacaktır. Pek çok arkadaşımızın tartışma ve itiraz esnasında dahi üslubunu koruduğunu konuyu okuyan herkes görecektir zaten bu nedenle lütfen yazdıklarımı bu arkadaşlarımız üzerlerine alınmasın.
spawn34 "mahluk", "kudursun" ifadelerinizin üzerine belirli bir grubu aşağılamaya çalıştığınız bu mesajınız forumumuzda yeriniz olmadığını gösteriyor. Şu yazdıklarınızın üzerine daha fazla yorum yapmak istemiyorum... Hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
1-) Cihazın bataryası kötü durumda. Önerebileceğiniz batarya var mı ? Bu zamana kadar bütün cihazlarımda Deji kullandım. Yine deji almayı düşünüyorum fakat sizin de fikrinizi almak istedim.
2-) Miui Arter 'in son sürümü kullanan var mı ?
Scarlette yine gözüme batan hatalar sinir etmeye başladı.