Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 58K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Haha
Cihazım
H
Konular
4
Forum kurallarımız 2.2: Üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam türk dil kurumumu burası, cidden 2 dir karşılıyorsunuz herşeye.
Asker arkadaşınıza bile siz diye hitap etmek zorundasınız burada, üzgünüm

Usta başka işiniz yokmu? Nasıl konuşacağım izi senden mi izin alicaz? Ne saçmalık güç zehirlenmesi mi yasiyorsunuz ? İnsanları forumdna sogutmayami? Geçende sacmalamiatin bu 2 oldu.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam türk dil kurumumu burası, cidden 2 dir karşılıyorsunuz herşeye.

Usta başka işiniz yokmu? Nasıl konuşacağım izi senden mi izin alicaz? Ne saçmalık güç zehirlenmesi mi yasiyorsunuz ? İnsanları forumdna sogutmayami? Geçende sacmalamiatin bu 2 oldu.
Kuralları hatırlatmam mı zorunuza gitti, rapor düğmesine basıp, yönetime şikayet edebilirsiniz, onlar bana haddimi bildirirler, merak etmeyiniz

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Haha
Cihazım
H
Konular
4
Kuralları hatırlatmam mı zorunuza gitti, rapor düğmesine basıp, yönetime şikayet edebilirsiniz, onlar bana haddimi bildirirler, merak etmeyiniz

Kimin zoruna gittiği belli 🤣🤣 insanların muhabbetinin önüne geçiyorsun. Kiskaniyorsan gel dahil ol/Geçende aynı şeyi yaptın. Zaten 3-5 kişi canlı tutuyor konuyu. Ki ona bile karisiyorsun. Yok siz diyecekmisiz . Hahaha ok hade size eeeyy aksamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada forumunda senin olsun ben çıkış yapar. Daha giriş yapmam. Herkes kendine iyi baksın. Lucas jok ve diğerleri hayde selametle .

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kimin zoruna gittiği belli insanların muhabbetinin önüne geçiyorsun. Kiskaniyorsan gel dahil ol/Geçende aynı şeyi yaptın. Zaten 3-5 kişi canlı tutuyor konuyu. Ki ona bile karisiyorsun. Yok siz diyecekmisiz . Hahaha ok hade size eeeyy aksamlar.
Forum kurallarımız 2.2: Üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.
Israrla sen diye hitap etmeye devam ediyorsunuz, sanırım bu konuda size gereken uyarı ve ceza puanlarını yetkili yöneticilerimiz verecekler
Adı Haha, Konumu Haha. alın size benden de bir Hahagiggle~~

Son düzenleme:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Ben bu durumu anlamıyorum konu bir iki defa ana sayfada olunca nedense sadece bu konu için müdahale geliyor. Diğer konularada böyle ilgili olmanız lazım acaba kimler neler yazıyor diye bakıp herkesi uyarmaniz lazım.
Ne yapalım demek ki xiaomi konusunda romlara ilgili veya tavsiyelerle ilgili konuşmamamız lazımmış (ki burası forum amacı konuşmak yardımlaşmak) onu anladık. Herkese iyi geceler.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben bu durumu anlamıyorum konu bir iki defa ana sayfada olunca nedense sadece bu konu için müdahale geliyor. Diğer konularada böyle ilgili olmanız lazım acaba kimler neler yazıyor diye bakıp herkesi uyarmaniz lazım.
Ne yapalım demek ki xiaomi konusunda romlara ilgili veya tavsiyelerle ilgili konuşmamamız lazımmış (ki burası forum amacı konuşmak yardımlaşmak) onu anladık. Herkese iyi geceler.
Maalesef 24 saat forumun başında nöbetçi değilim, denk gelince, uyarıda bulunuyorum sadece, bu sıralar belki de sizin konunuza daha çok denk gelmiş de olabilirim

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Asker arkadaşınıza bile siz diye hitap etmek zorundasınız burada, üzgünüm

Hocam forum kurallarını hatırlatmakta haklısınız lakin yabancı kişiler arasında muhabbet olsa anlayacağım ama kendi aramızda konuşuyoruz. Sen diye hitap ettiğim kişi rahatsız olmuyorsa bu neden yanlış olsun anlam veremedim.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam forum kurallarını hatırlatmakta haklısınız lakin yabancı kişiler arasında muhabbet olsa anlayacağım ama kendi aramızda konuşuyoruz. Sen diye hitap ettiğim kişi rahatsız olmuyorsa bu neden yanlış olsun anlam veremedim.

Burada kendi aranızda sen, yabancılarla konuştuğunuzda siz diye hitap etmeniz gerekiyor mu diyor hocam?

Sizde uzun süredir forumuzda üyesiniz, benim hiç bir üyeye, yaşına bakmaksızın, bugüne kadar sen diye hitap ettiğimi gördünüz veya duydunuz mu?
66 yaşında bir Moruq olmama rağmen hiç kimseye bugüne kadar sen diye hitap etmedim ve asla benden daha bilgili olsun veya olmasın, hep hocam diye hitap ettim. Yani sen kuralı benden çok önce konmuş.

Nezaket kuralları gereğince burada herkes birbirine hocam diye hitap ediyor ve 2.2 ye göre birbirimize Siz diyerek hitap etmemiz esastır.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7

Burada kendi aranızda sen, yabancılarla konuştuğunuzda siz diye hitap etmeniz gerekiyor mu diyor hocam?

Sizde uzun süredir forumuzda üyesiniz, benim hiç bir üyeye, yaşına bakmaksızın, bugüne kadar sen diye hitap ettiğimi gördünüz veya duydunuz mu?
66 yaşında bir Moruq olmama rağmen hiç kimseye bugüne kadar sen diye hitap etmedim ve asla benden daha bilgili olsun veya olmasın, hep hocam diye hitap ettim. Yani sen kuralı benden çok önce konmuş.

Nezaket kuralları gereğince burada herkes birbirine hocam diye hitap ediyor ve 2.2 ye göre birbirimize Siz diyerek hitap etmemiz esastır.

Herşey bitti sen size mi takıldınız? Daha öncede burda muhabbet yeri değil diye konuyu baltaladınız. Adı üstünde forum burda tabi ki konuşup sohbet edicez. Lütfen artık gereksiz bir müdahale olduğunu kabul edin. Yönetime şikayet edin kısmıda çocukmuyuz burda illa şikayet mi edilmek istiyorsunuz kendiniz ne yaptığınızı bilmiyormusunuz.Lütfen hakaret küfür vs olmadığı sürece konulara karışmayın.

Üst Alt