- Adım
- Haha
- Cihazım
- H
- Konular
- 4
Salla hocam boş muhabbet peşinde. . Yok siz diyecekmisiz de yok bilmem neyde. Can sıkıntısı istem Almanya'da uğraşacak birşey bulamıyor hahahaha gülünç ya kaç yaşında bireyBen bu durumu anlamıyorum konu bir iki defa ana sayfada olunca nedense sadece bu konu için müdahale geliyor. Diğer konularada böyle ilgili olmanız lazım acaba kimler neler yazıyor diye bakıp herkesi uyarmaniz lazım.
Ne yapalım demek ki xiaomi konusunda romlara ilgili veya tavsiyelerle ilgili konuşmamamız lazımmış (ki burası forum amacı konuşmak yardımlaşmak) onu anladık. Herkese iyi geceler.
Neyse jok , su trm nin paylastigi dream rom vardiya hani dün atmistim. Kurdum fevkalede hızlı ve verdiği kerneli de kurdum . Denemek istersen kesinlikle tavsiye ediyorum.
Genesis kernel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gül geccc hocam bak ben güldüm geçtim. Takıntılı biri sanırım m. Böylelerini kaale almayacaksın Kudursun dursun.Herşey bitti sen size mi takıldınız? Daha öncede burda muhabbet yeri değil diye konuyu baltaladınız. Adı üstünde forum burda tabi ki konuşup sohbet edicez. Lütfen artık gereksiz bir müdahale olduğunu kabul edin. Yönetime şikayet edin kısmıda çocukmuyuz burda illa şikayet mi edilmek istiyorsunuz kendiniz ne yaptığınızı bilmiyormusunuz.Lütfen hakaret küfür vs olmadığı sürece konulara karışmayın.
Lucas... Haha diye boşa yazmadık. Çok kaaleee almamak lazım. Aklınca ağır abi takılıyor. Alamanya bizi gisganiii diyen Ehonomiii Gurbetçi kafası işte.Hocam forum kurallarını hatırlatmakta haklısınız lakin yabancı kişiler arasında muhabbet olsa anlayacağım ama kendi aramızda konuşuyoruz. Sen diye hitap ettiğim kişi rahatsız olmuyorsa bu neden yanlış olsun anlam veremedim.
Bu arada Scorpi denen kibirli yüzünden bu forumda kimse kalmaz haha ne garip mahluklar var
Son düzenleme: