Ü
Üye silindi 265308
Guest
Hic çalışmıyor Launcher direk silinmiş gözüküyorLauncher ayarlarına girdiğiniz de modlu olarak çalışmıyor mu?
Hic çalışmıyor Launcher direk silinmiş gözüküyorLauncher ayarlarına girdiğiniz de modlu olarak çalışmıyor mu?
Miui12 A10 da sorunsuz çalışıyor diğer sürümlerde deneme şansım olmadı. Nasıl silinmiş görünüyor?Hic çalışmıyor Launcher direk silinmiş gözüküyor
Yani ayarlardan varsayılan Launcher seçmek istediğinde MIUI Launcher gözükmüyor.Son uygulamalar sekmesi yok olmuş oluyorMiui12 A10 da sorunsuz çalışıyor diğer sürümlerde deneme şansım olmadı. Nasıl silinmiş görünüyor?
Uygulamalar kısmına bakıp oradan ALPHA veya RELEASE mi olduğuna bakın APKMirror sitesinden güncel sürümü indirip kurunYani ayarlardan varsayılan Launcher seçmek istediğinde MIUI Launcher gözükmüyor.Son uygulamalar sekmesi yok olmuş oluyor
Zaten yedek Launcher kullandığım için magiskden modulu kapattımUygulamalar kısmına bakıp oradan ALPHA veya RELEASE mi olduğuna bakın APKMirror sitesinden güncel sürümü indirip kurun
Eskiye dönmek isterseniz modülü silin ondan sonra seçim yapabilirsiniz. Çünkü modül mevcut uygulama üzerine müdahale ediyor.Zaten yedek Launcher kullandığım için magiskden modulu kapattım
Zipi ayikladim imza doğrulaması devre dışı bıraktım kullanıyorum.Mukemmel Allah razı olsunDenemeniz lazım hocam net birşey söyleyemiyorum.
İmza doğrulaması nasıl devre dışı bırakıyoruz lsposed kuramiyorum.Zipi ayikladim imza doğrulaması devre dışı bıraktım kullanıyorum.Mukemmel Allah razı olsun