Ü
Üye silindi 265308
Guest
Peki hocam çift imeili cihaza root atarsak imei gidermiHocam teknik olarak mümkün değil bu. Çünkü bu modlu launcher sisteme ek izinler vererek sistem başlatıcıyı daha da özelleştirme şansı sunuyor ve bu izinleri anca root ile verebilir. Sizin istediğiniz şey de olmaz çünkü sistem başlatıcının paket adı sistem bileşenleriyle bağlantılı. Siz paket adını değiştirip yüklerseniz sistem bileşenleri bu paket adını doğrulayamaz o yüzden sistem başlatıcı sürekli duruyor diye hata alırsınız ( daha önce denedim ama paket adını değiştirip yüklemek için de her şekilde cemiuiler ile paket imza doğrulamasını kaldırmanız gerekiyor ve her şekilde root gerekiyor.) Bu modül kurunca sadece sistem başlatıcıyı güncellemiyor ek olarak modülün içinde gördüğünüz dosyaları da sisteme yazıyor yani siz içindeki apk dosyasını kursanız bile bu diğer dosyalar sistemde mevcut olmayacağı için sistem başlatıcı sürekli duruyor hatası alacaksınız. Sorunsuz kullanmanın tek yolu modülü magisk üzerinden kurmak. Fakat ben 2 gün önce denedim bu modülü. Kashi gibi olmadığı için kaldırdım cihazı yeniden başlattığımda sistem başlatıcı bozulmuştu süreli olarak duruyor hatası veriyordu siyah ekranda. Ayarlardan uygulamalar kısmına girdiğimde başlatıcının isminin "Ayarla" olarak değiştiğini gördüm. Güncellemeleri kaldırmak ve verileri temizlemek işe yaramadı. İnternetten apk dosyasını indirerek güncelledim yine düzelmedi. Neyseki bir sorun çıkarsa diye modülü kurmadan önce nova launcher kurmuştum ona girdim dosyalarımı yedekledim son çare olarak twrpden format data yaptım ve şundan da bahsetmem gerek. Bu modülü stock romdayken kurunca çoğu cihaz brick oluyor. Eu romlarla daha uyumlu çalışıyor. Bu modül miui 13 a12 ve miui 14 a13 stock romlarda benim cihazımı brick etti ama eu romların bütün versiyonlarında uyumlu çalıştı ki zaten konuda bahsedilmiş en uyumlu çalıştığı romlar eu romlardır diye. Yani sevmezseniz sistem başlatıcının bozulma ve format data yapmaya gerektirebilme durumunu göz alarak yapın. Çünkü her cihaz için farklı olabilir benim cihazımın hiçbir stock romunda çalışmadı cihaz bootloopa girdi ve eu romda da kaldırınca sistem başlatıcıyı bozdu. Tabi sizde durum farklı olabilir o yüzden bir şey diyemem ben kendi yaşadığım durumu belirttim ama kashi mod launcherda böyle sorunlarla karşılaşmadım.