Soru Koronoyız

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Estağfurullah hocam, bende sizi seviyorum, benim yazdıklarımı Es geçin, boşver lan moruğun dediğine deyip, keyfinize bakın

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Size can Gurban hocam iyiki varsınız ❤️

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Estağfurullah hocam, bende sizi seviyorum, benim yazdıklarımı Es geçin, boşver lan moruğun dediğine deyip, keyfinize bakın

Estağfurullah hocam o nasıl söz.. ellerinizden öperim. Sağolun.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Estağfurullah hocam o nasıl söz.. ellerinizden öperim. Sağolun.
Çok teşekkür ederim hocam, el öpenleriniz bol olsun İnşallah

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
İçinizin rahat olacigina eminmisiniz bir düşünün Allah muhafaza
Açıkcası fazlasıyla rahatım.. Bildiğim kadarıyla aşının bulaş riskini ortadan kaldırdığını gösteren herhangi bir bilimsel veri yok ortada.. Takip ediyorum ama gözümden kaçan bişi varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Açıkcası fazlasıyla rahatım.. Bildiğim kadarıyla aşının bulaş riskini ortadan kaldırdığını gösteren herhangi bir bilimsel veri yok ortada.. Takip ediyorum ama gözümden kaçan bişi varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
Dr. Uğur şahin bey 3 Doz biontech aşı sonrası bulaş riski kalkacak dedi ama bakalım

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Skorpi, ben elimden gelse kafada kırarım, gözde çıkarırım. Bence aşı karşıtlığı insanlik suçu sayılır. Yüzde 99 unun bilinçli bir karar olduğuna inanmıyorum.
Bundan çok değil 50-60 yıl önce basit bir aşı ile kurtulabilecek insanların özellikle çocukların ölümlerini düşünün.
Dizanteri, difteri, çocuk felci, boğmaca, kızamık vs. Hele kuduz nedir bilen varmı? Hastanelerde tecrit hücresi olduğunu bilen varmı o aşı karşıtlarının içinde. Kuduz olan kişinin mikrop beynine ulaştığında artik bir tedavi yoktur. Onu tecrit hücresi denilen bir yere koyarlar, kuduz mikrobu beyinde negri cisimciği denilen bir şey oluşturduğunda kişi yutak felci gecirir. Bu bir insanın hissedebliecegi en ust acı eşiği kadar acı verir ve kişi bunun için sudan korkar.Acıdan çıldırma seviyesine gelir ve o tecrit hücresinin demirlerine duvarlarına kafasını vurarak, kollarındaki damarları ısırarak ölümünü cabuklaştirmaya çalışır. Bu hastalıklar günümüzde neden yok. İşte o aşılar ile yok oldu.
Şu an için bu corona illetine karşı tek çare aşı. Yoksa yıllarca bitmeyecek.

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Bulaşma riskini kaldırır nasıl kaldırır toplumsal olarak aşılama oranı çoğaldıkça toplumsal olarak bagisiklik kazanılacak ve böylece bulaş riski kalkacaktır sakın beni yanlış anlamayın aşı olmayan olmak istemeyen milyonlarca insan varsayalım nekadar bağışıklık saglanilabilir

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
En güzeli :D

Şaka bir yana, bu konuda kimse kimseye aşı ol / olma diye yönlendirmek gibi bir hataya düşmemeli.. Çünkü ciddi bir belirsizlik söz konusu.. Kimsenin günahına girmek istemem valla.. O yüzden her koyun kendi bacağından :D keyfiniz bilir (:
Bu arada bende aşı olmayacağım..
Aynen hocam hak veriyorum kesinlikle ama bende vurmama taraftarıyim

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Skorpi, ben elimden gelse kafada kırarım, gözde çıkarırım. Bence aşı karşıtlığı insanlik suçu sayılır. Yüzde 99 unun bilinçli bir karar olduğuna inanmıyorum.
Bundan çok değil 50-60 yıl önce basit bir aşı ile kurtulabilecek insanların özellikle çocukların ölümlerini düşünün.
Dizanteri, difteri, çocuk felci, boğmaca, kızamık vs. Hele kuduz nedir bilen varmı? Hastanelerde tecrit hücresi olduğunu bilen varmı o aşı karşıtlarının içinde. Kuduz olan kişinin mikrop beynine ulaştığında artik bir tedavi yoktur. Onu tecrit hücresi denilen bir yere koyarlar, kuduz mikrobu beyinde negri cisimciği denilen bir şey oluşturduğunda kişi yutak felci gecirir. Bu bir insanın hissedebliecegi en ust acı eşiği kadar acı verir ve kişi bunun için sudan korkar.Acıdan çıldırma seviyesine gelir ve o tecrit hücresinin demirlerine duvarlarına kafasını vurarak, kollarındaki damarları ısırarak ölümünü cabuklaştirmaya çalışır. Bu hastalıklar günümüzde neden yok. İşte o aşılar ile yok oldu.
Şu an için bu corona illetine karşı tek çare aşı. Yoksa yıllarca bitmeyecek.
Haklısın yıllar oncekı aşılara nasıl guvenıldıyse şimdide güvenilmeli diyorum tabi bu benım şahsi fikrim herkes seçiminde özgürdür

Üst Alt