Soru Koronoyız

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aman hocam ben vurmuyacam
En güzeli :D

Şaka bir yana, bu konuda kimse kimseye aşı ol / olma diye yönlendirmek gibi bir hataya düşmemeli.. Çünkü ciddi bir belirsizlik söz konusu.. Kimsenin günahına girmek istemem valla.. O yüzden her koyun kendi bacağından :D keyfiniz bilir (:
Bu arada bende aşı olmayacağım..

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Allah şifa versin öncelikle bende korona attlattim ufak ağrılar la aşı karşıtı değilim zorunlu kilinmadigi sürece aşı olmayacağım demiştim artık çalıştığım iş yeri zorunlu PCR testi istiyor oyuzden oldum bir yandanda iyi oldu ben anneme babama sevdiklerine bulaştirip onlara bir zarar gelmesini istemem bu sebeple aşı olmayan varsa kendinizi düşünmüyorsanız annenizi babanizi sevdiklerinizi düşünün ...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
En güzeli :D

Şaka bir yana, bu konuda kimse kimseye aşı ol / olma diye yönlendirmek gibi bir hataya düşmemeli.. Çünkü ciddi bir belirsizlik söz konusu.. Kimsenin günahına girmek istemem valla.. O yüzden her koyun kendi bacağından :D keyfiniz bilir (:
Bu arada bende aşı olmayacağım..
Biz kimseyi dövüp, ağzını burnunu kırıp, illaki aşı ol demiyoruz, bizimki sadece yaşlı, huysuz, hayat tecrübesi sizlerden biraz daha fazla olan bir İhtiyarın önerisi ama sizler hepiniz çok akıllı ve bilgilisiniz, sizler çok daha iyisini bilirsiniz hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Kardeşim, geçmiş olsun. Tek yapmanız gereken sabır. Hepiniz ailede birbirinize bulaştırmışsınız. Ağır geçirmek ama hastanelik olmadan nispeten iyidir. Ne kadar ağır geçerse o kadar fazla direnç geliştiriyorsunuz.
Zaten koronada mevzu bu. Bağışıklık sistemimiz koronaya yeterince tepki vermiyor. İlk başlarda bunun için sıtma ilacı veriyorlardı. Bu ilaç bağışıklık sistemini hazrola geçiriyor. Ama ortayaş icin sakıncalı.
Sabır dedim çünkü, ağrı yapıyor ama hiçbir ağrı kesici işe yaramıyor. Sıkıntıları gecirecek bir şey yok.
Siz aslında zannettiginizden birkaç gün önce corona olmuşsunuz. 5 ve 7 nci günlerde yeniden alevleniyor ve ertesi gün mucizevi şekilde herşey kayboluyor iyileşiyorsunuz.
Kronik rahatsızlığınız yoksa bu 4-5 gün sabırdan sonra refaha erersiniz inşallah.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Allah şifa versin öncelikle bende korona attlattim ufak ağrılar la aşı karşıtı değilim zorunlu kilinmadigi sürece aşı olmayacağım demiştim artık çalıştığım iş yeri zorunlu PCR testi istiyor oyuzden oldum bir yandanda iyi oldu ben anneme babama sevdiklerine bulaştirip onlara bir zarar gelmesini istemem bu sebeple aşı olmayan varsa kendinizi düşünmüyorsanız annenizi babanizi sevdiklerinizi düşünün ...
Tebrikler hocam, çok güzel özetlemişsiniz ama kimseye buna rağmen illaki aşı olun demiyoruz

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Biz kimseyi dövüp, ağzını burnunu kırıp, illaki aşı ol demiyoruz, bizimki sadece yaşlı, huysuz, hayat tecrübesi sizlerden biraz daha fazla olan bir İhtiyarın önerisi ama sizler hepiniz çok akıllı ve bilgilisiniz, sizler çok daha iyisini bilirsiniz hocam

Yaa işte konu tam olarak bu.. Sizin her sözünüz benim aklımı bulandırır.. Çünkü sizi seviyorum ve fikirleriniz benim için önemli.. İstemeden üzdüm sizi, affola.

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Tebrikler hocam, çok güzel özetlemişsiniz ama kimseye buna rağmen illaki aşı olun demiyoruz

Saolun hocam illaki kimseye zorla birşey yaptıramayiz dediğim gibi şahsi düşüncem o. bana değilde benim yüzümden başkasına zarar gelirse o vicdan azabı beni yer bitirir

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yaa işte konu tam olarak bu.. Sizin her sözünüz benim aklımı bulandırır.. Çünkü sizi seviyorum ve fikirleriniz benim için önemli.. İstemeden üzdüm sizi, affola.
Estağfurullah hocam, bende sizi seviyorum, benim yazdıklarımı Es geçin, boşver lan moruğun dediğine deyip, keyfinize bakın

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aşı en fazla aşı olanı koruyor hocam, bulaş riskini ortadan kaldırmıyor.. Bu pek çok kez dile getirildi.. Yanlışım varsa düzeltin.

Üst Alt