Sohbet Korona Deneyimim

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Buyuk gecmis olsun. Peki verdikleri o bir avuc hapi yuttunuz mu? Yuttuysaniz hapi yuttuktan sonra bir fark hissettiniz mi? Yutmadan onceki durumunuz ve yuttuktan sonraki durumunuz arasinda ne gibi bi fark vardi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Favimol verdiler, 1. Gün sabah 8 akşam 8 sonraki 4 gün sabah 3 akşam 3 şeklinde. Ciğerlere inmemesi için imiş. Gittikçe ağırlaşan bir durumda içip içmemek arasında bir kıyas yapamayacağım.

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.

Mi10T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.

Bazılarınız biliyor, bazılarınızın da yeni haberi olacaktır. Koronalı 7. günümdeyim. Yaşadıklarımdan biraz bahsetmek için buradayım.

İlk gün grip gibi başlayıp benim için en kötü anlarında kemiklerimin alev almasıyla beyaz bayrağı çektiğim virüs kendileri. Belki bu şekilde atlatırım düşüncelerim maalesef 2 günden öteye gidemedi. Ciğerlerimi çıkaracakmış gibi öksürükler, benim 2 katım cüsseli birinin adeta kıracak gibi sıktığı kemiklerim ve onların yanar gibi ağrımaları ile bu virüsün ne kadar kötü olduğunu deneyimledim. 38.5 39 derece ateşlerle yanarken bir anda 35 e 34 e düşen vücut ısım ile ısınamadığım zamanlar da oldu. Göğsümdeki ağırlık bir yana maalesef yorgan ve battaniyeler ile ısınma konusunda verdiğim çaba nefes almamı daha da güç hale getirmekte ve soğuktan tir tir titrer halde sıcak suyun altında bulmakta idim kendimi. İşte o anlarda bu virüsün genç yaşlı ayırt etmediğine şahit oldum. Diğer yandan hayattan aldığımız bir tad, bir koku var idi. O da artık yok. Ne yemeklerden tad alabiliyor, ne sevdiklerimize sarıldığımızda onların kokusunu doya doya içimize çekebiliyoruz. 1 haftadır yatağımla aramda gelişen münasebetin sonucunda artık ayrılmaz ikili olduğumuzu söyleyebilirim. Kendisine, bana bu denli iyi aktığı için teşekkür eder herkese sağlıklı günler dilerim :) Okuduğunuz için teşekkürler.
Hocam ben bir haftadır yatağınla aranda gelişen ilişki ile ilgileniyorum :) dominant taraf sen misin yoksa ilişki karşılıklı mı her hangi bir korunma varmı yoksa herşey akışına göre mi :) bu konuda tavsiyelerin nelerdir
Seviyorum seni güzel insan çok çok geçmiş olsun
Selametle

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun.

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular