Sohbet Kök Hücre Bağışçısı Olmak İster Misin? #hayatver

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Bir bağış ile Yeni öyküler , mutluluklar yazılmasına vesile olmak bizim elimizde .

Gelin sizde Kan vererek
İhtiyacı olanlara Can verin !

Böyle kıymetli , hassas ve de önemli bir konuyu gündemimize taşıdığınız için çok teşekkürler hocam.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Bir bağış ile Yeni öyküler , mutluluklar yazılmasına vesile olmak bizim elimizde .

Gelin sizde Kan vererek
İhtiyacı olanlara Can verin !

Böyle kıymetli , hassas ve de önemli bir konuyu gündemimize taşıdığınız için çok teşekkürler hocam.

Hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim hocam. handshake~~

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hassasiyetiniz için teşekkürler hocam..

Organlarını Haziran 2007'de bağışlamış biri olarak, kök hücre bağışı konusunda adım atmaktan korkan biriyim..

Organ bağışı ben öldüğüm zaman yapılacağı için sıkıntım yok..

Kök hücre bağışı keşke sadece kan vermekle olsaydı koşa koşa giderdim ama işte maalesef öyle değil.. Bir süreç bu ve ben kendimi tanıyorum, korktuğum için vazgeçmeyi bile düşünürüm.. Ve bu kök hücre bağışını bekleyen insanlar için, onlara umut verip sonra o umudu ellerinden almak olur.. Ve bu çok büyük bir kötülük bence.. O yüzden açıkcası hiç adım atmayı düşünemiyorum bu konuda..

Bu korkumu bir gün yenebilmek dileğiyle, tekrar sağolun.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
"Bugünün donörü, yarının alıcısı olabilirsin."

Çok doğru bir söz,Gelecek nesillerimiz olan bu minik kardeşlerimize hayata tutunabilmeleri için yardımcı olmak kadar güzel bir duygu yok.Elinize emeğinize sağlık.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Forumdaki en kaliteli post. 18 yaşıma basar basmaz sürücü kursundan çıkarken kızılay tırına gideceğim :)
Hassasiyetiniz için teşekkürler hocam. Herkese örnek olmanız ümidiyle. :)

Hassasiyetiniz için teşekkürler hocam..

Organlarını Haziran 2007'de bağışlamış biri olarak, kök hücre bağışı konusunda adım atmaktan korkan biriyim..

Organ bağışı ben öldüğüm zaman yapılacağı için sıkıntım yok..

Kök hücre bağışı keşke sadece kan vermekle olsaydı koşa koşa giderdim ama işte maalesef öyle değil.. Bir süreç bu ve ben kendimi tanıyorum, korktuğum için vazgeçmeyi bile düşünürüm.. Ve bu kök hücre bağışını bekleyen insanlar için, onlara umut verip sonra o umudu ellerinden almak olur.. Ve bu çok büyük bir kötülük bence.. O yüzden açıkcası hiç adım atmayı düşünemiyorum bu konuda..

Bu korkumu bir gün yenebilmek dileğiyle, tekrar sağolun.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donör olup, bağışı yarıda kestiğiniz aman hasta hayati tehlikeye girebiliyor. Bu konuda ki düşünceniz gayet doğru hocam. Eğer kişi kendine güvenemiyorsa hiç işin içine girmemesi daha doğru olacaktır. Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız, ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

"Bugünün donörü, yarının alıcısı olabilirsin."

Çok doğru bir söz,Gelecek nesillerimiz olan bu minik kardeşlerimize hayata tutunabilmeleri için yardımcı olmak kadar güzel bir duygu yok.Elinize emeğinize sağlık.

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Tüm kanser hastalarımıza umut olalım. handshake~~

Geçen gün hem Kan verdim hem dr kök hücre bağışında bulundum. İnşallah birine uyar gidip veririm. Hayata yeni bir adım atsın.

Bu konuda ki hassasiyetiniz için çok teşekkürler hocam. Umuyorum ki ihtiyaç sahibi birisi çıkar ve göreceği güzel günleri artırmanın güzel hissini yaşarsınız.

Son düzenleme:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Paylaşım ve bilgilendirme için çok teşekkür ederiz hocam. İnşallah bir çok kişi kök hücre bağışçısı olur.

Ben teşekkür ediyorum hocam, 1 kişi bile kazansak bir kişiyi hayata döndürmüş oluyoruz. Umarım faydamız dokunur.

Üst Alt