Yardım Kız Arkadaşımın Telefonu Çalındı

erginaltintas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
5
içerisindeki telefon numaraları fotoğraflar vs. telefonu nasıl etkisiz hale getirebiliriz.
BTK'dan çalıntı ihbarı yaptık ama 120 numarayı aradığımızdaki arkadaş bu telefon çift sim kartlı olduğundan yine de kullanırlar demiş telefonu
google cihazımı bul'a girdik kız arkadaşımın ekran çiz gir'i vardı uygulamada herhangi bir güvenlik kilidiniz yok yazıyomuş ekranda sıfırlamışlarmı acaba yoksa kırmışlarmı bilemiyoruz
bu telefonu kullanılamaz hale getirmek istiyoruz. yardım bekliyorum teşekkürler.

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
öncelikle marka model nedir?

Oyla:

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
google hesabından çıkış yapmadan telefonu sıfırlarsanız, sıfırlamadan önceki pin kodunu soruyor.

pin kodu var mıydı? desen var anladığım kadarıyla, kilit ekranında.

Oyla:

erginaltintas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google hesabından çıkış yapmadan telefonu sıfırlarsanız, sıfırlamadan önceki pin kodunu soruyor.

pin kodu var mıydı? desen var anladığım kadarıyla, kilit ekranında.
ekran deseni kullanıyodu sadece şuanda google cihazımı bul uygulamasına girdik ''cihazınızda ekra kilidi yok cihazınızı korumak için bir şifre girin yazıyodu oda yeni şifre girmiştir ama biz dediğim gibi tel kullanılmasın istiyoruz bilgilere vs. erişmesinler imha olsun

Oyla:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Geçmiş olsun kardeşim büyük ihtimalle cihazı sıfırlamışlardır çalan kişi ya da kişiler yeniden eski kayıtlı Cihazların numaralarını yükleyip öyle satıyor hırsızlar. Tekrar geçmiş olsun.

Oyla:

erginaltintas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun kardeşim büyük ihtimalle cihazı sıfırlamışlardır çalan kişi ya da kişiler yeniden eski kayıtlı Cihazların numaralarını yükleyip öyle satıyor hırsızlar. Tekrar geçmiş olsun.
hocam inan telefonda değiliz artık o ekran kilidi yok dediyse cihazı sıfırlamışlar anlamına mı geliyor hatunun 700-800 numarası ve fotoğraflarımız vs. onlara erişmesinler amacımız o yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazın imei'lerini hatırlıyorsanız patlatalım?
imei var bizde btk'dan çalıntı ihbarı yaptık ama dedikleri şu telefondaki adamların bu xiaomi'ler çift sim kartlı olduğu için her türlü kullanırlar bu telefonu demişler satan kişiler vs. neyse

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Hocam mi hesabı yokmuydu o olmadan nasıl sifirliyorlar cihazı anlamadım ama cihazı bul uygulamasını indirin Google hesabınızı giriş yapın ardından cihazı kilitle vs seçenekleri var ona tıklayın sonra sında Google gizlilik ve güvenlikten bu işlemi bilgisayardan yapın ama GPS sini açabilirsiniz cihazın oradan bir kontrol edin yaklaşık konum verir eğer cihazdan çıkış yapılmasıyla çok çok geçmiş olsun zamanında başıma geldi bu yöntem ile yakalamıştık

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
hocam inan telefonda değiliz artık o ekran kilidi yok dediyse cihazı sıfırlamışlar anlamına mı geliyor hatunun 700-800 numarası ve fotoğraflarımız vs. onlara erişmesinler amacımız o yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imei var bizde btk'dan çalıntı ihbarı yaptık ama dedikleri şu telefondaki adamların bu xiaomi'ler çift sim kartlı olduğu için her türlü kullanırlar bu telefonu demişler satan kişiler vs. neyse
Şebekelerini kullanmaz hale getiririz bir süreliğine.

Oyla:
Üst Alt