Yardım Kız Arkadaşımın Telefonu Çalındı

erginaltintas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
5
içerisindeki telefon numaraları fotoğraflar vs. telefonu nasıl etkisiz hale getirebiliriz.
BTK'dan çalıntı ihbarı yaptık ama 120 numarayı aradığımızdaki arkadaş bu telefon çift sim kartlı olduğundan yine de kullanırlar demiş telefonu
google cihazımı bul'a girdik kız arkadaşımın ekran çiz gir'i vardı uygulamada herhangi bir güvenlik kilidiniz yok yazıyomuş ekranda sıfırlamışlarmı acaba yoksa kırmışlarmı bilemiyoruz
bu telefonu kullanılamaz hale getirmek istiyoruz. yardım bekliyorum teşekkürler.

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
tecrübeli arkadaşlar kızmasınlar ama eset anti-virüs'te bir özellik var. sim kart telefondan çıkarıldığı zaman telefonu kilitliyor, şifre istiyor. böylesi durumlarda lazım olabilir.

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
hocam inan telefonda değiliz artık o ekran kilidi yok dediyse cihazı sıfırlamışlar anlamına mı geliyor hatunun 700-800 numarası ve fotoğraflarımız vs. onlara erişmesinler amacımız o yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imei var bizde btk'dan çalıntı ihbarı yaptık ama dedikleri şu telefondaki adamların bu xiaomi'ler çift sim kartlı olduğu için her türlü kullanırlar bu telefonu demişler satan kişiler vs. neyse
Kutusu varsa orada iki tane IMEI yazar zaten onunda kapatsın ozaman btk öyle olmazmi madem çift sim kartli

Oyla:

erginaltintas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
5
Hocam mi hesabı yokmuydu o olmadan nasıl sifirliyorlar cihazı anlamadım ama cihazı bul uygulamasını indirin Google hesabınızı giriş yapın ardından cihazı kilitle vs seçenekleri var ona tıklayın sonra sında Google gizlilik ve güvenlikten bu işlemi bilgisayardan yapın ama hoş sini açabilirsiniz cihazın oradan bir kontrol edin yaklaşık konum verir eğer cihazdan çıkış yapılmasıyla çok çok geçmiş olsun zamanında başıma geldi bu yöntem ile yakalamıştık
google cihazımı bul'a girdik son konum bizim dükkan gözüküyo zaten gece 12 de bakmıştık 6 saat önce son konum oydu güvenli cihaz'a girdi ekran kilidi yok yazıyodu ne yaptılar bilmiyoruz işte mi hesabı yoktu bu arada bildiğim kadarıyla kız arkadaşım çk anlamaz sadece gmail il giriş yapmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusu varsa orada iki tane IMEI yazar zaten onunda kapatsın ozaman btk öyle olmazmi madem çift sim kartli
söyledim telefondaki arkadaş diğer imei'i(ne alakaysa) savcılık kapatabilir demiş biz birini çalıntı ihbarı girdik demiş

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
google cihazımı bul'a girdik son konum bizim dükkan gözüküyo zaten gece 12 de bakmıştık 6 saat önce son konum oydu güvenli cihaz'a girdi ekran kilidi yok yazıyodu ne yaptılar bilmiyoruz işte mi hesabı yoktu bu arada bildiğim kadarıyla kız arkadaşım çk anlamaz sadece gmail il giriş yapmıştır
Keşke mi hesabı olsaydı en azından sıfırlanmasa bile kullanamazlar di

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Google cihazımı bul adresine girdiğinizde en üstte 1 ile gösterdiğim yerde cihazın en son ne zaman aktif olduğu görüntülenir. Eğer çalındıktan hemen sonrasını gösteriyorsa cihazı çalıp kapatmışlardır. Altta yer alan 2 ile gösterdiğim yerdeki cihazı sil butonuna tıklarsanız cihaz içerisindeki resim, video, rehber vb. verileri siler ve tekrar açılabilmesi için kız arkadaşınızın google hesabının girilmesi gerekir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mahmut aslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fg
Cihazım
Resmi note 8i
Konular
0
Hocam mi hesabı yokmuydu o olmadan nasıl sifirliyorlar cihazı anlamadım ama cihazı bul uygulamasını indirin Google hesabınızı giriş yapın ardından cihazı kilitle vs seçenekleri var ona tıklayın sonra sında Google gizlilik ve güvenlikten bu işlemi bilgisayardan yapın ama GPS sini açabilirsiniz cihazın oradan bir kontrol edin yaklaşık konum verir eğer cihazdan çıkış yapılmasıyla çok çok geçmiş olsun zamanında başıma geldi bu yöntem ile yakalamıştık

Oyla:

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
içerisindeki telefon numaraları fotoğraflar vs. telefonu nasıl etkisiz hale getirebiliriz.
BTK'dan çalıntı ihbarı yaptık ama 120 numarayı aradığımızdaki arkadaş bu telefon çift sim kartlı olduğundan yine de kullanırlar demiş telefonu
google cihazımı bul'a girdik kız arkadaşımın ekran çiz gir'i vardı uygulamada herhangi bir güvenlik kilidiniz yok yazıyomuş ekranda sıfırlamışlarmı acaba yoksa kırmışlarmı bilemiyoruz
bu telefonu kullanılamaz hale getirmek istiyoruz. yardım bekliyorum teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun tüm yorumları okudum. Tek yapılacak sey iki imeiyide içeren dilekcenizi savciliga müşteki mağdur sıfatıyla vermeniz eğer imeiler hala ayniysa bulunması yüksek bi ihtimal. Eğer degistiyse zaten telefon formatı yemiştir çoktan o yüzden içiniz rahat olsun.

Oyla:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
125
keşke mi hesabı ile açık olsaydı o zaman sıfırlama yapsalar dahi o telefon o hesaptan başka kimse açamazdı. Geçmiş olsun

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
keşke mi hesabı ile açık olsaydı o zaman sıfırlama yapsalar dahi o telefon o hesaptan başka kimse açamazdı. Geçmiş olsun
Hayır,bootloader kilidi bile önemli değil.Adamlar gider yetkili hesap ile bile eng rom attırır imeileri siler.Sonra hiçbirşey yapılamazdı.

Oyla:
Üst Alt