Soru (Kısmen Çözüldü-Kaynak Tespit Edildi) Redmi Note 8 Pro Wireless Sorunu (Akıllı saati/bilekliği olanlar bir el atabilir mi :) )

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Merhaba

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sabah yardım bölümünde açmıştım ama orada 8 Pro kullanıcısı pek bulunmuyor sanırım. Bu nedenle burada da mecburen bir konu açayım dedim.

8 Pro kullanan arkadaşlar Wireless bağlantısının Bluetooth açık ve Kapalı konumda iken test edebilirler mi acaba ?

Videodaki gibi bir dalgalanma oluyor mu? Cihazların hepsinde mi var bu sorun yoksa bir kısmında mı var çözmek istiyorum.

Videoda test Bluetooth kapalı iken başlayıp sonra açıyorum, sonra tekrar kapıyorum ve tekrar açıyorum. Buna göre takip edebilirsiniz.

Bluetooth açıkken Wireless bağlantısı resmen dengesizleşiyor.

Teşekkürler deneyip sonuç yazan arkadaşlara şimdiden.

Güncelleme: Cihazı sıfırladım, sıfırladıktan sonra kurar kurmaz test ettim problem yoktu. Kulaklığı ekledim yine sorun yoktu, ta ki ne zaman Huawei Band 5 bilekliği ekledim aynı sorun geri döndü. Aklıma gelip bilekliği kapatarak denemiştim daha önce fark etmemişti ama şu anda bilekliği "Eşleştirmeyi Kaldır" demediğim sürece bu sorunu yapıyor. Denemek için Redmi Note 7 ye tekrar ekledim onda sorun yok. Ama Pro 8 de eşleştirdiğim anda bu sorun başlıyor.

Aynı sorunu yaşayan olursa bluetooth cihazlarını tek tek denesinler, eşleştirme kaldırarak.

EDIT: Kulaklık vs. neredeyse tüm cihazlar hemen olmasa bile bir süre sonra wifi bağlantısının içine ediyor :) Modem kanallarını denemekten başlayıp neredeyse denenebilecek herşeyi denedim bir sonuç yok :)

İyi akşamlar

Son düzenleme:

velbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vely
Cihazım
Note 9 S
Konular
1
Sorun hala devam ediyor. Root atmak da istemiyorum sırf bu yüzden. 10 güncellemesi alanlarda bu sorun devam ediyor mu ?

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
İndirme hızını kontrol ederseniz açık ve net hız düşüyor. Bluetooth kapalı iken 1mb gören hız Bluetooth açık ve bileklik bağlı iken sıkıntılı.. root yok yapmayacağımda. Geri bildirim olarak göndermeye devam..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

3r4y89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Eray
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
0
Merhaba, ben de note 8 pro kullanıyorum. Mi band 4 satın aldığım gün wifi kullanamaz, telefondan oyun oynayamaz oldum. Bilekligi iade etmeyi bile düşündüm. Deneme yanılma şeklinde yaptığım bir kaç şey sonrasında şöyle bir çözüm buldum. Bluetooth açıkken wifi kullanamıyorum adam akıllı. Yavaşlıyor, oyun oynatmıyor vs. Bluetooth'u kapatsam bile sorun devam ediyordu. Tam olarak duzelmiyordu. Çözüm olarak ise oyun oynayacağım veya wifi yi yoğun kullanacağım zamanlarda Bluetooth u kapalı tutuyorum. Fakat bu da yeterli olmamasından dolayı buna da şu çözümü uyguluyorum. Telefon ayarlarından "Uygulamaları yönet" kısmına girin, bluetooth'u seçin. Durdurmaya zorla ve verileri temizle butonlarına basın. Direkt problemimi çözüyor bunu yapmak. Oyunum/işim bitene kadar bu şekilde kullanım sağlıyorum ve Bluetooth u Geri açıyorum

Oyla:

Larya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Hocam bende böyle bir durum yok. Başta sizin konuyu okuyunca korktum ve hemen kontrol ettim ama bir sıkıntı göremedim. Bildirim çubuğunun oradan bakabilirsiniz Bluetooth açık kapalı haline.

Edit: Endonezya romu kullanıyorum

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Hocam bende böyle bir durum yok. Başta sizin konuyu okuyunca korktum ve hemen kontrol ettim ama bir sıkıntı göremedim. Bildirim çubuğunun oradan bakabilirsiniz Bluetooth açık kapalı haline.

Edit: Endonezya romu kullanıyorum

Merhaba,

Tespit ettigimiz kadariyla hepsinde yok ama ciddi oranda cihazda var. Bir de sorun bluetooth acik ve bluetooth cihaz ekli iken ortaya cikiyor genel olarak. Kulaklik, bileklik vb.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Larya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhaba,

Tespit ettigimiz kadariyla hepsinde yok ama ciddi oranda cihazda var. Bir de sorun bluetooth acik ve bluetooth cihaz ekli iken ortaya cikiyor genel olarak. Kulaklik, bileklik vb.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende şuan mi band 3 aktif olarak kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım

Oyla:

3r4y89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Eray
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
0
Umarım konu hakkında bir güncelleme vs. yayınlarlar. Hem para verip bileklik vs alıyoruz hem de internetimizden oluyoruz.

Oyla:

Lambanincini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Bende şuan mi band 3 aktif olarak kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım
Demek sıkıntı band 4 ve Bluetooth 5.0 kullanan cihazlarda.. Çünkü 4.2 ve altındaki Bluetooth cihazlarda hızda düşme veya donma yapmıyor bende.. Elimdeki tek 5.0 Bluetooth kullanan cihaz band 4..

Oyla:

Larya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Demek sıkıntı band 4 ve Bluetooth 5.0 kullanan cihazlarda.. Çünkü 4.2 ve altındaki Bluetooth cihazlarda hızda düşme veya donma yapmıyor bende.. Elimdeki tek 5.0 Bluetooth kullanan cihaz band 4..
Sorunun kaynağına yavaş yavaş varıyoruz :)

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
O zaman akşam band 4 bağlantısı kesip sadece kulaklık veya hoparlör ile bi deneme yapayım bende.

Oyla:
Üst Alt