- Adım
- asocial
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 47
Öyle demeyin hocam, buna gülerler bakHocam kılıf ne kadar koruyabilcek ki ben silikon kullaniyorum en fazla cizilmeleri koruyor
Öyle demeyin hocam, buna gülerler bakHocam kılıf ne kadar koruyabilcek ki ben silikon kullaniyorum en fazla cizilmeleri koruyor
Şeffaf ve köşelerden muhafazalıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
En korunaklı ve kullanışlı olanlardan
Onun üstüne çok önceleri Speck markasını tanırdım hocam. Bir de ekran koruması için olmazsa olmazlardan BodyGuardz vardı...Spigen![]()
Daha ne tecrübeler yaşatacaksınız kimbilir hocam zemineŞu an kullandığım mi4ü 3 kez yere düşürdüm hemde 2si ekran üstüne ama çizik bile yok..
Daha önce kullandığım cihazları da düşürdüğüm oldu ama onlarda da sıkıntı yaşamadım.. Şans diyelim, kalite diyelim, bilemiyorum adını siz koyun hocam.. Ama mi4 çelik kasa altını çizmek isterim, fayans çatlatmış adamım bu telefonla![]()
Redmi Note 8 için düzgün bir stok yakalayamadım klasik olan Spigen satışa çıksa hemen alıp başka kılıf kullanmamayı düşünüyorumOnun üstüne çok önceleri Speck markasını tanırdım hocam. Bir de ekran koruması için olmazsa olmazlardan BodyGuardz vardı...
Kendine hayrı olmayanlardan kaçın hocam zatenAynen hocam plastik olanını da kullandım ama kilit tuşu ve ses açma kısma yerleri ana plastikten ayrılmıştı tasarım açısından güzel olması için ama belli zamandan sonra kırılıyorlar rubber daha mantıklı bu yüzden
Kendine hayrı olmayanlardan kaçın hocam zaten![]()
Zırh istiyorsanız Askeri dayanıklılığa sahip kılıf kullanmanız gerekiyor hocam buda telefonu kaba gösteriyor ve daha ağırda yapabiliyor benim tel zaten ağır hocamÖyle demeyin hocam, buna gülerler bakKılıf her şeyden önce telefonun zırhıdır, tıpkı yazılımsal kısmındaki güvenlik uygulamaları gibi..
Masrafla uğraşamam diyen bir kullanıcı. Ya çıkmazsa?Kutudan çıkan alın kılıfı kullanıyorum. Memnunum
Hocam yeri geldiğinde dayanıklı bir şeffaf kılıf bile zırh olabiliyor, zırh = yan anlamZırh istiyorsanız Askeri dayanıklılığa sahip kılıf kullanmanız gerekiyor hocam buda telefonu kaba gösteriyor ve daha ağırda yapabiliyor benim tel zaten ağır hocam![]()
Ben tek kılıfla gidemiyorum hocam, Redmi Note 5 Pro için 6' ya yakın kılıf çeşidim vardı. Önceleri Çin' den sipariş veriyordum. En cafcaflıları orada çünkü. Şimdi ekonomik krizlerde ne mümkün. El yakarRedmi Note 8 için düzgün bir stok yakalayamadım klasik olan Spigen satışa çıksa hemen alıp başka kılıf kullanmamayı düşünüyorum![]()