Sohbet Kılıf Kullanıyor musunuz?

Sizin Kılıf Tercihiniz Nedir?

• Silikon Kılıf

• Rubber Kılıf

• Kapaklı Kılıf

• 360 Derece Kılıf

• Ultra Koruma Kılıf

• Metal Kılıf

• Aynalı Kılıf

• Cüzdanlı Kılıf

• Deri Kılıf

• Standlı Kılıf

• Bumper Çerçeve Kılıf

• Bataryalı Kılıf

• Çanta Kılıf

• Smart Kılıf

• Kol Bantı Kılıf

• Ahşap Kılıf

• Diğer (Konuda Belirtin)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Mi6 alalı 2.5 yıl oldu hala ilk zamanda çinden 3 liraya aldığım ince mat siyah kılıf ile kullanıyorum. Asla kırılmaz cam da takmam. Maşallah kılıfta dahi çizik yok henüz.
MaşaAllah hocam. Böyle özenli kullanıcılara bayılırım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Benim tercihim ankette belirtilmemiş hocam :)

Genel olarak kılıf kullanmıyorum. Ancak telefon çok kaygan olduğu için arkasında sticker var. Görüntüden ziyade kaymasını engellediği için kullanıyorum. Kullanım süresinin %90'ı kılıfsız geçiyor.

Eğer telefondan film/dizi izleyeceksem yüzüklü kılıf, telefonun zarar görebileceği bir aktivite yapacaksam tank kılıf kullanıyorum ancak bunlar çok istisnai durumlar. Ek olarak bir de arkasında kartlık olan kılıfım var toplu taşıma kullanacağım zaman onu takıyorum. Spigen armor kılıf da var ama ciddi anlamda kabalaştırıyor ve koruma olarak tank kılıftan daha zayıf, şimdiye kadar hiç kullanmadım galiba. Silikon kılıfları da çok nadiren kullanıyorum. Gereksiz ağırlık gibi geliyor. Ek olarak mofi kumaş kılıfım oldukça hoş duruyor ama tercihim kılıfsız kullanımdan yana. (Evet maalesef neredeyse bir telefon parası kullanmadığım kılıflara gitti facepalm~~ )

En sık kullandıklarım :

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
valla ben 3D kılıflar var onu tercih ediyorum aa hiç bir zaan alamadım fırsat bulup.suan silikon orjinal kılıfı kullanıyorum,ama telefonu 3 sene önce aldım hala kılcal çizik dahi bile bulamazsınız. asla

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Telefonu ilk aldığım gün 360 derece kılıf sipariş etmiştim hala onu kullanıyorum. Bir kaç marka var ama Dafoni 360 derece kılıfları pahalı olsada işinin en iyisi :)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Silikon ve Rubber Kılıf. Rubber kılıfım eskiden yüzüklü idi ama çok kalın idi

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Benim tercihim ankette belirtilmemiş hocam :)

Genel olarak kılıf kullanmıyorum. Ancak telefon çok kaygan olduğu için arkasında sticker var. Görüntüden ziyade kaymasını engellediği için kullanıyorum. Kullanım süresinin %90'ı kılıfsız geçiyor.

Eğer telefondan film/dizi izleyeceksem yüzüklü kılıf, telefonun zarar görebileceği bir aktivite yapacaksam tank kılıf kullanıyorum ancak bunlar çok istisnai durumlar. Ek olarak bir de arkasında kartlık olan kılıfım var toplu taşıma kullanacağım zaman onu takıyorum. Spigen armor kılıf da var ama ciddi anlamda kabalaştırıyor ve koruma olarak tank kılıftan daha zayıf, şimdiye kadar hiç kullanmadım galiba. Silikon kılıfları da çok nadiren kullanıyorum. Gereksiz ağırlık gibi geliyor. Ek olarak mofi kumaş kılıfım oldukça hoş duruyor ama tercihim kılıfsız kullanımdan yana. (Evet maalesef neredeyse bir telefon parası kullanmadığım kılıflara gitti facepalm~~ )

En sık kullandıklarım :

Aynı benim kafadasınız siz de hocam. Bu zamana kadar sahip olduğum çoğu cihazımı kılıflardan esirgemedim, bol bol doyurdum :)
Bir keresinde iPad mini 2' ye 200 küsür liralık Apple' ın kendi mağazasından kılıf bile almıştım çok şık ve korunaklı duruyor diye. Fakat abimin kızması üzerine iade etmiştim. En pahalı kılıfım o olacaktı yani :D
Şu anda da bile Mi 9T için kılıf arayışındayım. Sık sık sıkıldıkça değiştiriyorum çünkü. Çıplak kullanmaktan kaçınıyorum ev ortamı harici. Arkası buzlu kenarları yumuşak plastik kılıflardan arıyorum. "Fri" diye geçiyormuş ismi. iPod touch kullanırken Çin' den sipariş edip bir kez kullanma şansım olmuştu. Sanırım bayağı uzun süre bu telefonda kalacağımı göz önüne alırsam, kılıf almayı sürdüreceğim. Bu durdurulamaz bir kendini tatmin etme girişimi sanıyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu ilk aldığım gün 360 derece kılıf sipariş etmiştim hala onu kullanıyorum. Bir kaç marka var ama Dafoni 360 derece kılıfları pahalı olsada işinin en iyisi :)
360 derece kılıfta en iyi tecrübeyi Targus markasında yaşamıştım hocam. Hala duruyor kendisi ama cihazı yok :)

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
valla ben 3D kılıflar var onu tercih ediyorum aa hiç bir zaan alamadım fırsat bulup.suan silikon orjinal kılıfı kullanıyorum,ama telefonu 3 sene önce aldım hala kılcal çizik dahi bile bulamazsınız. asla
Ben de almayı düşünüyorum. Ciddi anlamda koruma sağladığı hissini verse de plastik ağırlıklı olması şüphe uyandırıyor.

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
Ben de almayı düşünüyorum. Ciddi anlamda koruma sağladığı hissini verse de plastik ağırlıklı olması şüphe uyandırıyor.
yok bu plastik değil üzerindeki kırılmaz cam gibi tamperli bir cam var geri kalanda sert mika dan oluşuyor ama ısınma ve terleme olasılığı çok fazla olacak yaz geldi..bugun burası 46 dereceydi hissedilen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silikon ve Rubber Kılıf. Rubber kılıfım eskiden yüzüklü idi ama çok kalın idi
artık o yüzükleri ayrı satıyorlar yapışkanlı kılıfın arkasına yapıştırılıyor 5 tl clap~~

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
yok bu plastik değil üzerindeki kırılmaz cam gibi tamperli bir cam var geri kalanda sert mika dan oluşuyor ama ısınma ve terleme olasılığı çok fazla olacak yaz geldi..bugun burası 46 dereceydi hissedilen
MaşaAllah hocam, güzelim doğunun farkı işte :) Her mevsim tam kıvamın üst düzeyinde. Selamlar olsun Diyarbekir' e :)

Üst Alt