Sohbet Kılıf Kullanıyor musunuz?

Sizin Kılıf Tercihiniz Nedir?

• Silikon Kılıf

• Rubber Kılıf

• Kapaklı Kılıf

• 360 Derece Kılıf

• Ultra Koruma Kılıf

• Metal Kılıf

• Aynalı Kılıf

• Cüzdanlı Kılıf

• Deri Kılıf

• Standlı Kılıf

• Bumper Çerçeve Kılıf

• Bataryalı Kılıf

• Çanta Kılıf

• Smart Kılıf

• Kol Bantı Kılıf

• Ahşap Kılıf

• Diğer (Konuda Belirtin)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Hocam kılıf ne kadar koruyabilcek ki ben silikon kullaniyorum en fazla cizilmeleri koruyor
Öyle demeyin hocam, buna gülerler bak :) Kılıf her şeyden önce telefonun zırhıdır, tıpkı yazılımsal kısmındaki güvenlik uygulamaları gibi..

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Onun üstüne çok önceleri Speck markasını tanırdım hocam. Bir de ekran koruması için olmazsa olmazlardan BodyGuardz vardı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an kullandığım mi4ü 3 kez yere düşürdüm hemde 2si ekran üstüne ama çizik bile yok..
Daha önce kullandığım cihazları da düşürdüğüm oldu ama onlarda da sıkıntı yaşamadım.. Şans diyelim, kalite diyelim, bilemiyorum adını siz koyun hocam.. Ama mi4 çelik kasa altını çizmek isterim, fayans çatlatmış adamım bu telefonla :)
Daha ne tecrübeler yaşatacaksınız kimbilir hocam zemine :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Onun üstüne çok önceleri Speck markasını tanırdım hocam. Bir de ekran koruması için olmazsa olmazlardan BodyGuardz vardı...
Redmi Note 8 için düzgün bir stok yakalayamadım klasik olan Spigen satışa çıksa hemen alıp başka kılıf kullanmamayı düşünüyorum :D

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Aynen hocam plastik olanını da kullandım ama kilit tuşu ve ses açma kısma yerleri ana plastikten ayrılmıştı tasarım açısından güzel olması için ama belli zamandan sonra kırılıyorlar rubber daha mantıklı bu yüzden
Kendine hayrı olmayanlardan kaçın hocam zaten :)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Öyle demeyin hocam, buna gülerler bak :) Kılıf her şeyden önce telefonun zırhıdır, tıpkı yazılımsal kısmındaki güvenlik uygulamaları gibi..
Zırh istiyorsanız Askeri dayanıklılığa sahip kılıf kullanmanız gerekiyor hocam buda telefonu kaba gösteriyor ve daha ağırda yapabiliyor benim tel zaten ağır hocam :D

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Kutudan çıkan alın kılıfı kullanıyorum. Memnunum
Masrafla uğraşamam diyen bir kullanıcı. Ya çıkmazsa?

Zırh istiyorsanız Askeri dayanıklılığa sahip kılıf kullanmanız gerekiyor hocam buda telefonu kaba gösteriyor ve daha ağırda yapabiliyor benim tel zaten ağır hocam :D
Hocam yeri geldiğinde dayanıklı bir şeffaf kılıf bile zırh olabiliyor, zırh = yan anlam ;)

Redmi Note 8 için düzgün bir stok yakalayamadım klasik olan Spigen satışa çıksa hemen alıp başka kılıf kullanmamayı düşünüyorum :D
Ben tek kılıfla gidemiyorum hocam, Redmi Note 5 Pro için 6' ya yakın kılıf çeşidim vardı. Önceleri Çin' den sipariş veriyordum. En cafcaflıları orada çünkü. Şimdi ekonomik krizlerde ne mümkün. El yakar :D

Üst Alt