- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi k20 pro
- Konular
- 14
Teşekkürler hocam deniycem.Romun konusunda yazdım hocam, resim de ekledim.
Teşekkürler hocam deniycem.Romun konusunda yazdım hocam, resim de ekledim.
Magisk 24 ü kur, magisk'e girip ayalardan zygisk beta ve enforce denylist ayarlarını aç telefonu yeniden başlat ardından zygisk modülünü indir kur magisk içinden, Google play services ve play storeyi gizleyeceksin. Sonrasında play storede verilerini sil ve safetynet pass ı geçtin.Hocam kurulumu yaptım fakat magiskde safetyneti geçmiyorum nasıl yapıcam.
24 için öğrendiğim iyi oldu kardeşim güncellememiştim daha teşekkürlerMagisk 24 ü kur, magisk'e girip ayalardan zygisk beta ve enforce denylist ayarlarını aç telefonu yeniden başlat ardından zygisk modülünü indir kur magisk içinden, Google play services ve play storeyi gizleyeceksin. Sonrasında play storede verilerini sil ve safetynet pass ı geçtin.
Zygisk modülü:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk 24:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Yeni sürümde Önemli diyerek açıklanan kısımda Sovyet Gulag Kernel'inin durdurulduğu yazılmış.Yeni sürüm v2.9 yayınlandı, arkadaşlar...
# Imp: Soviet Gulag has been discontinued
Önemli demiş, çünkü birçok kişi -GULAG ne zaman yayınlanacak?- diye soru soracak. Soruların önüne geçmek için. GULAG v2.9 u test yapılarını Telegram kanalından yayınlamıştı fakat ne olduysa son kullanıcı için paylaşmadı.-Yeni sürümde Önemli diyerek açıklanan kısımda Sovyet Gulag Kernel'inin durdurulduğu yazılmış.
Nasıl iştir anlamadım. Yeni çıkardığı SyberiaOs v5.2 GAPPS versiyonunda da Sovyet Gulag kernelini kullanmıştı.![]()
Hocam konudaki cihazınız için uyumlu değil. Telegram (@redmik20updates) veya xda (Mi 9T Aosp romda çalışmaz değil mi? Önerebileceginiz bir kernel var mı? Bayrağıdır arıyorum ama yok