- Konular
- 0
Root şart mi ?
Evet şart.Root şart mi ?
Hocam ben şuan kullanıyorum deneme amaçlı kurulumda sorun yaşamadım, parmak izi sorunsuz çalışıyor. Veri transferi göstergesindeki sorun çözülmüş gibi. Hatayla karşılaşırsam yazarım yine.3.05R sorunlu olabilir. Açılış animasyonunda kaldı benim, 1 kere açılabildi fakat ekran çok parlak ve herhangi bir uygulamaya girmez oldu, format datayla açabildim. Başka kimse de var mı bu sorun?
Miui 11 Masik 20.3.27 romunu kullanıyorum. 1 ay oldu. Öncesinde 9-10 saat ekran süresi alırdım ama 6-7 saatlere düştü. Hangi kerneli kursam uyumlu ve sorunsuz olur ? Zaten L1 de olmuyorgittikçe soğudum Romdan. Uygulamaları tekrar yüklemeye üşenmesem ve güzel rom bulsam değiştireceğim. Not : Oyun oynamam. Video ve sosyal medya sadece.
Aynen hocam AOSP diye paylaşmadım. LOS fod uygulanmamışHocam bugün güncelleme verdi ama parmak izi çalışmıyor diye bildirdi. Bir de tam anlamadım ama sanırım aosp için. Siz takip ettiniz mi
Aynen hocam yorumları takipteyim, herhangi bir sıkıntılı durum ile karşılaşan olmaz ise upload edip linki paylaşırım.Hocam az önce marisa kernel 3.0 r1 i güncelleyip yayınladı. Yeni miui gelene kadar en iyisi bu dedi bilginiz olsun