- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 3
Hocam parmak izi çalışmıyor sanırım bu sürümde.Hocam, Son sürümü yükleyebilirsiniz. (20200828)
Hocam parmak izi çalışmıyor sanırım bu sürümde.Hocam, Son sürümü yükleyebilirsiniz. (20200828)
Hocam son sürümü denemedim, Kernel yüklemeden önce Magisk kuruluydu değil mi?Hocam parmak izi çalışmıyor sanırım bu sürümde.
Hocam Magisk yüklü olmadığında Kernel'e ait olan modül yüklenmiyor ve hata veriyor. Dolayısıyla Magisk yükleyip akabinde Kerneli yüklemeniz lazım.Magisk yoktu hocam son sürümü deneyeceğim.
Hocam böyle kurulmuş oluyor mu.Hocam Magisk yüklü olmadığında Kernel'e ait olan modül yüklenmiyor ve hata veriyor. Dolayısıyla Magisk yükleyip akabinde Kerneli yüklemeniz lazım.
Hocam TWRP den önce Magisk 20.4 ü flaşlayıp ardından Kernel'i flaşlamak lazımHocam böyle kurulmuş oluyor mu.
edit
olmuyormuş telefon kapanıp açılmaya mi logosunda dönüp durmaya başladı twrpden bütün her şeyi sildim eu 11.0.5 e düşürüyorum.
mıuı 11 de bu kernel iş görür mü peki ?Hocam TWRP den önce Magisk 20.4 ü flaşlayıp ardından Kernel'i flaşlamak lazım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui 11 de 6.4 sürümünü tavsiye ederim ben, çünkü geliştirici miui12 çıktığı zamanlarda kerneli geliştirmeyi bırakmıştı ve 6.4 te birakmisti, şimdi tekrar başladı. İstersen bu surumu de deneyebilirsin ama bence 6.4 u kullanmalisinmıuı 11 de bu kernel iş görür mü peki ?