- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 3
Mi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?
tek takıldığınız global olmaması ise mi8 lite alınMi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?
Hocam yanlış anlamayın sözüm sadece sizin için degil. Yazılımla uğraşma denilen şey, botloader kilidinin açılması ve miui.eu rom kurulması hepsi bu kadar. Mi8se aldın diye java, c+ vb yazılım dillerini ogrenmenize gerek yok. Yapılacak islemler çocuk oyuncağı demiyorum ama atla deve de değil yani. Türkiye'de mi8se'ye karşı müthiş bir önyargı var.Yazılım ile uğraşmak istemiyorsanız Mi 8 lite.
Yapilacaklar konusunda hak veriyorum size. Ancak %60-70 akilli telefon kullanımı konuşma+sosyal medya+oyun demek. Çoğu kişi bizim telaffuz ettigimiz bu kelimeleri (bl,root,rom vs) hayatlarında duymamış bile. O yüzden uğraşmak istemiyorsanız demek istemistim. İyi forumlarHocam yanlış anlamayın sözüm sadece sizin için degil. Yazılımla uğraşma denilen şey, botloader kilidinin açılması ve miui.eu rom kurulması hepsi bu kadar. Mi8se aldın diye java, c+ vb yazılım dillerini ogrenmenize gerek yok. Yapılacak islemler çocuk oyuncağı demiyorum ama atla deve de değil yani. Türkiye'de mi8se'ye karşı müthiş bir önyargı var.