Soru Kararsız kaldım

Batuhanbako

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Mi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Mi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?
tek takıldığınız global olmaması ise mi8 lite alın
çünkü SE modele global rom gelmeyecek

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Yazılım için donanımdan vazgeçilmez. Lite alsan bile globalden sıkılıp miui eu betayi deneyeceksin, mi8se al kur eu betayi paşalar gibi keyfinize bakın

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Hocam tercihinizin Donanım olarak Mi 8 Lite 'a göre çok daha iyi bir deneyim sunan Mi 8 SE 'den yana olmasını tavsiye ederim.

Ayrıca Mi 8 Lite konusunda ise Forumumuzda bir çok yardım talebi mevcut.
Yani cihaz henüz yeterli optimum ve stabil bir hale erişebilmiş değil gibi gözüküyor.
Kimi Kullanıcı sorunsuz şekilde cihazlarını kullanırken , Hatrı sayılır miktarda kullanıcı ise bazı sorunlara maruz kalıyor.

Mi 8 SE 'nin Global Olmaması canınızı sıkmasın.
Eu Beta gibi pek çok güzel ROM 'u , Forumumuzda ' Her Kullanıcının Anlayabileceği Şekilde ' hazırlanan Rehberlerimiz sayesinde Kolayca ve de Sorunsuz bir şekilde Cihaza yükleyebilirsiniz.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız Telefonunuz hayırlı olsun hocam :)

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Yazılım ile uğraşmak istemiyorsanız Mi 8 lite.

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Yazılım ile uğraşmak istemiyorsanız Mi 8 lite.
Hocam yanlış anlamayın sözüm sadece sizin için degil. Yazılımla uğraşma denilen şey, botloader kilidinin açılması ve miui.eu rom kurulması hepsi bu kadar. Mi8se aldın diye java, c+ vb yazılım dillerini ogrenmenize gerek yok. Yapılacak islemler çocuk oyuncağı demiyorum ama atla deve de değil yani. Türkiye'de mi8se'ye karşı müthiş bir önyargı var.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hocam yanlış anlamayın sözüm sadece sizin için degil. Yazılımla uğraşma denilen şey, botloader kilidinin açılması ve miui.eu rom kurulması hepsi bu kadar. Mi8se aldın diye java, c+ vb yazılım dillerini ogrenmenize gerek yok. Yapılacak islemler çocuk oyuncağı demiyorum ama atla deve de değil yani. Türkiye'de mi8se'ye karşı müthiş bir önyargı var.
Yapilacaklar konusunda hak veriyorum size. Ancak %60-70 akilli telefon kullanımı konuşma+sosyal medya+oyun demek. Çoğu kişi bizim telaffuz ettigimiz bu kelimeleri (bl,root,rom vs) hayatlarında duymamış bile. O yüzden uğraşmak istemiyorsanız demek istemistim. İyi forumlar :)

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Mİ8 se kullanana biri olarak kesinlikle se

ama Twrp ve rom kurma gibi temelde basit ama bilmeyene zor olan konular var bunlarıda aşmak kolay , aldığınız yere söyleyin son sürüm yüklesin göndersin ,

mi 8 lite :D lite kelimesi bile itici geliyor , birde dış kasa kalitesi se nin daha iyi ekran amoled zaten , birde boyu bence en ideal migrosda yan yana görüp baka bilirsiniz karar vermek açısından

ben almadan gidip bakmıştım =)

Oyla:
Üst Alt