- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 3
Mi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?
Mi8 SE lite yanından geçemez
Evet bende 8SE kullanicisiyim.Miroomla kullaniyorum.Pil, performans herşey yerinde pişman etmez.Size ne kullanıyorsunuz şu anda hocam?Mi 8 se daha iyi doğru anladım sanırım , lite daha iyi gibi olmuş virgül koymayınca
Mi Globe tatmin eder mi?miroom çok sade ve bir kere hata ile karsilasmadim.pil süresi mükemmel.Bu arada bilmedigim için soruyorummi-globe , ruslarla pek isinamadım ,
Mi Globe tatmin eder mi?miroom çok sade ve bir kere hata ile karsilasmadim.pil süresi mükemmel.Bu arada bilmedigim için soruyorum
Mi 8 lite için konuşabilirim şuan sahip olduğum cihaz komik olan bir durum var iki cihaz aldık ikiside global ikiside hb üzerinden biri arkadaşıma biri bana neyse onun cihaz siyah benim mavi sadede gelecek olursak benim cihazımda sorun yok küçük 1-2 yazılım sorunuda güncellemelerle düzelir çünkü xiaomi yazılım konusunda oldukça iyi ve güncel arkadaşlarda yorumda demiş zaten güncellemelerle düzelir diye neyse diğer siyah cihazda ise sorun üstüne sorun şebeke,mobil veri,kendiliğinden bağlantı koparma,instagram lag donma vs.. tabi şaşırdık ayrıca dediklerimi atıyor tutuyor sanmayın tamamen gerçek durumu hemen internetde arattık aldığımız sonuç;
''Bazı mi 8 lite cihazları sorunlu,bazıları ise sorunsuz'' cümleye dikkat ediniz ''Bazıları'' şansınıza kalmış bir durum gibi görünüyor şahsen ben cihazımdan aşırı derecede memnunum pubg gibi oyunları hd son ayarda oynuyor ve kasmıyorsa gram donma takılma olmuyorsa tüm işlemlerimde en ufak yavaşlık yoksa benim için konu orada kapanır tabi cihaz benim ihtiyaçlarıma yetiyor burada soru şu; karşılaştırdığınız cihazlardan hangisi sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor hangisi size makul önemli olan bu.
Saygılarımla
Hocam pil konusunda sıkıntı çektiniz mi hiç ? Mâlum batarya 3120mAhEvet bende 8SE kullanicisiyim.Miroomla kullaniyorum.Pil, performans herşey yerinde pişman etmez.Size ne kullanıyorsunuz şu anda hocam?